| paul_5950 a întrebat:

Salutare. E vacanta si cateodata ma plictisesc, mai ales perioada asta cand e naspa vremea afara si ploua incontinuu. Si cum nu prea am ce face pe calculator, mi-as downloada niste serii de animeuri. Asa ca va rog dati`mi idei de anime`uri faine daca stiti big grin Da nu`mi ziceti toti de naruto ca de asta stiu si eulaughing. Era pe canalul A+ un anime fain da nu mai stiu exact cum se numestesad era ceva de genu un concurs in care se bateau, si erau echipe de cate 3, si fiecare aveau ceva puteri specialehappy Ceva gen dragon ballz happy

4 răspunsuri:
| βÚβÚ a răspuns:

Salut!
Nu stiu la ce anime te referi, dar eu iti recomand ceva fantasy sau horror. Ai vazut Vampire Knight? big grin Mie mi-a placut, asta daca esti fan al vampirilor xD dar era si ceva romance si incest pe acolo. Ce parere ai de animeurile yuri sau yaoi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti inwiasha

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti inwiasha

| Lyss . a răspuns:

Animeul despre care vorbesti tu e Yu Yu Hakusho.
Ai putea incerca Darker than black. Sau Kuroshitsuji. Pe 2 iulie va aparea sezonul 2, dar cu alte personaje. Sau "Durarara!". Ieri a fost lansat ultimul episod, deci nu mai e problema cu un episod pe saptamana.
Poti intra pe www.myanimelist.net si iti alegi de aici orice iti place. Iti poti face propria lista cu animeurile vizionate, dar nu le poti urmari online.