Este jenant intr-adevar, ca te comporti ca un copil mic, care cere atentie si aplauze.
Daca vrei sa fii tratat cu seriozitate si nu luat la misto, sau in ras, pune doar poze decente si relevante, ca nu intereseaza pe nimeni, muschii tai.
Vrei sa te lauzi ce bine arăti sau de ce ai pune poze cu tine dezbracat fara tricou. pe Facebook?
Daca o iei asa, de ce ai pune poze cu tine in general pe Facebook? Si cu atat mai mult, de ce le-ai alege pe alea in care arati bine? O spui de parca facebookul e pentru intelectuali si nu predomina poze cu volanul masinii sa se vada ca-i bmw si altele asemenea.
Cred sincer ca vei fi marcat pentru nuditate si nu o sa mai intre pe pagina ta nimeni sub 18 ani, iar restul vor fi avertizati
Depinde de ce prieteni ai. Eu spre exemplu nici nu mi-ar trece prin cap sa postez astfel de poze. Si nici c masina si nici cu trainingul puma (Daca nu sunt la alergat in momentul ala).
Dar tu ce vrei sa arati prin pozele alea, care e scopul final, ce ai vrea sa obtii daca le postezi? Daca vrei sa devii fitnes instructor, pugilist, bodyguard. atunci poate fi ok-ish. Asa ca pentru tine probabil e ok. De cineva tot trebuie sa se faca misto, banuiesc.