| ReTz a întrebat:

Salutare, fratele meu in varsta de 18 ani e cam timid privinta fetelor...adica nu a avut o relatie niciodata, desii sunt fete care "tanjesc" dupa el, el este prea timid.In contextul in care vine o fata la el si el o respinge, sau cauta motive sa fuga cat mai repede.Ce sfaturi sa-i dau? Cum sa actionez? Daca ma credeti, l-am si batut odata pentru ca nu voia sa mearga la o intalnire, este prea rusinos, nu stiu ce sa mai fac cu el...pareri?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Lasal impace, va fi o tanti care o sa-i puna capac. El face bine acum pentru ca nu va suferi din cauza lor, probabil fetele care tanjesc dupa el vor sa-l foloseasca si sa scape de el. O sa-i vina ceasul amoros mai incolo.

| ReTz explică (pentru mgtow):

Nu semanam deloc in privinta fetelor, la gusturi ma refer.El o cauta mereu pe "cea mai frumoasa"(pentru el bineinteles), e prea pretentios dar si timid.Lui ii trebuie una care sa se "infinga" in el.Sa-l ia la sarutat cu forta ma gandesc...

| mgtow a răspuns (pentru ReTz):

Oricum mai bine e fara ele, poate sa isi stranga bani sa nu puna suflet cand se simte tradat, astea au chef de petreceri si minuni. Daca dai de una rusinoasa ca el si esti sigur ca e cuminte le faci prezentarea.

| Sebastian2014 a răspuns (pentru mgtow):

Buna idee

3 răspunsuri: