anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare fratilor, am o intrebare pentru voi si anume voi ati patit ca in timpul noptii sa auziti sunete ciudate: de genul batai sinistre in perete, cand erati sa atipiti sa va trezeasca niste sunete ciudate, batai mici in calorifer, sa stati cu ochii inchisi si parca sa vedeti fel de fel de siluete etc? Stau de aproape 2 ani in aceasta locuinta dar seara trecuta a fost prima in care am fost speriat de-a binelea deci practic toata noaptea nu am putut dormi, nu stiu ce sa spun o fi duhuri diavolesti, nu stiu ce sa spun dar chiar a fost super aiurea, sper sa nu se mai repete. Abia astept sa se faca lumina total afara sa pot sa dorm si eu, vreau sa spun ca locuiesc in Anglia si vreau sa mai spun ca nu am consumat substante stupefiante sau ceva de genu, nu consum deloc alcool sau tigari, e prima seara in care nu mi s-a dat voie sa dorm daca pot spune asa. Cum atipeam cum instantaneau ma trezea ceva, chiar va spun sincer, una dintre datile in care era cat pe ce sa adorm am fost trezit de un zgomot simtit langa urechea stanga, sincer a fost foarte straniu si chiar inspaimantator, sincer m-am simtit ca in serialul fenomene stranii.
Deci intrebarea mea pentru voi este: ati patit si voi intamplari asemanatoare? Credeti in spirite sau in astfel de fenomene? De exemplu eu am simtit-o pe pielea mea, nu este deloc placut.
Deci va rog si as fi bucuros sa primesc raspunsuri si va spun sincer ca este adevarat ceea ce am scris si credeti-ma ca nu mi s-a parut mi-a tresarit inima, de multe ori de ziceam ca cine stie ce se va intampla. Deci astept si parerile voastre, o zi de duminica plina de pace va doresc!

Răspuns Câştigător
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Astfel de fenomene au in spate lucruri logice. Tu singur iti faci astfel de scenarii. Esti speriat iar creierul tinde sa vada lucruri care nu exista sau nu se intampla cu adevarat acolo. Incearca sa te relaxezi si sa nu te mai gandesti ca e ceva acolo, pentru ca chiar nu e.

| 33226633 a răspuns (pentru Aasdfghj):

Multumesc pentru raspuns, apreciez?

6 răspunsuri:
| aumih16 a răspuns:

Nu prea! depinde!

| Clytia a răspuns:

Eu am să vin cu un altfel de răspuns și am să-ți spun că te înțeleg perfect, trec cam prin același lucru, poate mai rău la mine. laughing
Toată noaptea aud pași pe parchet la mine în cameră, becul de la bucătărie e pe senzor și mă pomenesc că se aprinde așa dintr-o deși nu trece nimeni pe acolo, culmea doar în timpul nopții. Aseară, pe putina lumină reflectată pe perete ce venea de la geam, ce crezi că vedeam? Efectiv vedeam o umbră mișcându-se pe perete. Am stat așa câteva minute, am încercat să filmez cu telefonul, dar nu se vedea nimic. După m-am dus și m-am uitat la geam și ce crezi? Nu se mișca absolut nimic în grădină. Așa am zis și eu la început, că e doar în capul meu și că există explicații logice. Ei, uite că oricât am încercat să găsesc, nimeni nu mi-a putut oferi o explicație pertinentă. Plus de asta, nu sunt nici oarbă și nici surdă! Nu îmi imaginez eu toate chestiile astea...

| 33226633 a răspuns (pentru Clytia):

Eu te inteleg. Sa stii ca Dumnezeu exista dar exista si diavoli, eu cred ca sunt si duhuri necurate care incearca sa ne sperie. Nu stiu cu ce scop dar o fac. Eu am mai patit ceva stranie, inainte sa ma mut unde locuiesc acum, stateam intr-o casa care era foarte aproape de cimitir, in camera la mine era bezna totala asa cu e mereu cand e noapte deci nu puteam vedea absolut nimic in camera dar cu toate astea nefirescul s-a intamplat, cum stateam eu cu ochii inchisi si asteptand sa adorm deodata deschid ochii si ce crezi ca vad? Vad o silueta de om, era o silueta de barbat destul de masiv cam de 1.85 m inaltime, statea frumos, drept, indreptat cu privirea spre mine, m-am uitat la el socat timp de 3 secunde si dupa am zis ca o fi intrat cumnatul in camera la mine, cand am vrut sa strig la cumnatumiu crezand ca prezenta din camera mea era cumnatul meu, nu am apucat sa strig ca imediat a disparut, nu mi-a provocat frica fiindca statea foarte bland. In sfarsit si alta chestie tare, m-am dus la tara si am dormit singur ( la tara nu mai locuieste nimeni decat tara cand vine in weekend de la munca ) cum stateam in pat era seara mai intai am stat o ora pe telefon si nu s-a intamplat nimic cum m-a plictisisem de telefon am luat o care religioasa sa citesc din ea dupa nici un minut de citire aud clar foarte clar cu cineva scrasnea din dinti foarte agresiv ca si cum nu i-ar fi convenit ca citesc o carte religioasa. Bine-inteles eu cred ca acela a fost aghiuta care nu i-a convenit ca eu am lasat internetul si am decis sa citesc o carte religioasa. Si s-au intamplat multe altele, nenumarate, acum chiar de as vrea sa nu cred in viata de dincolo despre realitatea mea mi-ar fi imposibil, e ca si cum as incerca sa ma mint singur. Iar in cazul tau te sfatuesc cu mare drag sa spui o rugaciune seara inainte de culcare si vezi daca vei mai avea parte de acele intamplari care eu unul te cred ca sunt reale si le traiesti.

| Zorn a răspuns:

Batai mici in calorifer = se dilata/contracta de la caldura/frig. La fel se intampla si cu alte obiecte din casa ta tongue
Si bataile in pod sunt la ordinea zilei la mine, de la sunet de alergatura pana la bubuituri de parca doboara cineva un butoi. Cand am fost sa verificam ghici de ce am dat? Un motan care alerga ca disperatul, nu stiu prin ce gaura a ajuns acolo, dar asa a si plecat laughing
Si la chestia cu siluetele din intuneric, s-a demonstrat ca atunci cand creierul nostru nu poate sa discearna niste obiecte (mai ales noaptea sau cand e putina lumina) o sa le asemene cu lucruri obisnuite pentru noi. Iar faptul ca tu vezi niste "siluete" se datoreaza si fricii. Daca locuiesti singur esti si mai "alert" la tot felul de umbre si sunete si atunci le poti asemana usor cu ceva paranormal. Multe din lucrurile astea au o explicatie fizica. Chiar si caderea obiectelor: de la micile vibratii pe care noi nu le putem simti, pana la miscarea moleculelor din care sunt alcatuite.

| 33226633 a răspuns (pentru Zorn):

Multumesc pentru raspuns, apreciez.