anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, Hey, am un prieten in clasa a VI-a. Maine este ziua lui si isi face ziua la un film. Ideea e ca a invitat si doua fete si ii place de una. Cum credeti ca ar putea sa o "cucereasca"?

2 răspunsuri:
| FetitaCuOchiVerzi a răspuns:

Pai eu as zice mai intai sa se puna langa ea la film si sa aleaga un film mai romantinc si el sa puna incet mana pe scaunul ei si sa gaseasca un lucru in comun despre film cum ar fi nu e asa ca e romantic acest film? si ea poate o sa zica da si apoi sa ii pun o intrebare daca ii place de el i sa ii raspunda foarte sincer si sa ii zica ca lui ii place foarte mult de ea si ca pentru ea a ales acel film ca sa o faca sa il placa si sa ii zica ca o iubeste in tot sufletul(daca vrea)

| TeoPT a răspuns:

De ce nu zici că tu vrei să cucerești o fată și gata? Fără aiureli gen - prietenul meu face și drege.

Nu poți cuceri o fată decât dacă este una ușuratică, care îți aterizează în brațe dacă îi zici - mamă ce bună ești, ce sâni ai, ce fund ai bla bla bla. Poți atrage atenția fetelor normale fiind tu însuți, fără prefăcătorii. Dacă sunt interesate, vor veni ele la tine.

Baftă