Personal nu cred...desi sunt fascinata, nu demult urmaream diferite documentare, diferite articole, cautam filmari si poze...Multe sunt trucate, mi-a trecut acum. Da pare asa fascinant. Unii cred, altii nu.Probabil daca as trai o experienta as crede, pana atunci nu.
Daca ti-as spune ca nu cred, te-as minti...Adica,sunt intre... ce vad la televizor, sincer, ma cam pune pe ganduri.
Sal. NU stiu ce sa zic exact, dar stiu un singur lucru. Cand aveam in jur de 12-13 ani l-am vazut pe "satana" in oglinda la ora 1-2 noaptea. M-am trezit sa beau apa si nu am mai beut de frica. Deci, da. Cred ca exista, dar vreau neaparat sa vad si eu una si sa vorbesc cu ea
Credeam cand eram clasa a 2 a si bantuiam cu prietenii pe strazi la 12-2 noaptea , Eu stau in constanta asa si in partea veche a orasului pe la mare era o casa [foarte veche, din lemn, acum a fost daramata ] si un prieten zicea ca acolo este o fantoma era o poveste ca bantuie o femeie care isi asteapta sotul dar acesta nu o sa vina pentru ca a murit in razboi .sti poate fi posibil dar fara partea cu fantome .
Pot zice ca uneori cred dar uneori ma trezesc si spun " Fantomele sunt personaje din desene animate! "
by zui
Oamenii intotdeauna au vrut sa se "consoleze" cu gandul ca cei dragi ii privesc, vegheaza asupra lor si nu dispar - cu adevarat - niciodata. mi se pare rezonabil, dar eu nu cred in viata de dupa moarte. dar nu o sa va impartasesc intreaga mea opinie asupra mortii ca e lunga
Pe mine ma cam sperie gandul ca tot timpul ar putea sa existe spirite in jurul meu, dar imi e imposibil sa le vad. E infricosator gandul si n-as putea sa mai stau singura acasa. Deci prefer sa nu cred. Pentru linistea mea sufleteasca.
Nu stiu de fantome, dar in stafii eu cred. Cunosc o familie Stafie. Asa ii cheama, numele de familie.
100% exista
De ce ar inventa oamenii?
Ce ar avea de castigat?
Ar sta toata lumea sa faca zeci de mii de filme cu fantome ca sa ce?
Da si eu cred la fel!
sunt doar inventii si chestii din fantazia umana pentru vindecarea plictisirii
Sti cum se zice,"nu iese fum fara foc".sincer tind sa cred ca exista fantome, dar prefer sa nu am vreodata "onoarea" sa vad vreuna.
Nu exista ...nu am crezu si nici nu o sa cred. Povestile cu strigoi si fantome erau inventate de oameni ca sa nu mearga copii noaptea cred
Da eu am vazut una la Statia mea Berlin 22 am vazut una alba care a trecut pe langa geam.
Sunt fascinata.nu stiu ce sa zic. dc asi vedea [poate asi crede dar asa nu cred:p.pana nu vezi nu crezi.. pupu:*:*:*!
Hai daca nu crezi uitate pe youtube scrie demoni printre noi si uitate la filmuletele alea si apoi te vei convinge daca egzista.