Hmm`.Lasa tott usor.mai intanlestete cu el.si o sa-ti dai seama daca si lui ii place de tine ii ceri nr de tel etc...si mai trz.dp ce o sa va cunoasteti mai bine o sa-i spui.:*. sper ca te-am ajutattt
Plus de asta...era si fosta lui prietena acolo si ma inteleg cu ea bine, si am stat de vorba cu ea si imi spunea ca el vrea doar sa ma f***a. Chiar nu o cred pentru ca el cu mine se comporta altfel, si nici decum sa bata vreodata vreun apropo!
Am avut si eu o problema exact asa ca a ta
Prietena mea isi facuse de curand un prieten iar mie imi placea ft mult de el.Peste vreo luna s-au despartit iar eu i-am spus ei ca imi place de el si ca am vorbit si cu el si vreau sa fim impreuna iar ea mi-a spus ca vrea doar sa ma..., sa am grija, etc.i-am cerut id-ul si am vorbit pe mess si de 8 luni st cu el.in cazul tau, ai putea sa-i ceri id-ul sau nr de tel iar pe mess, ai putea sa-i pui emoticoane gen: :X:X:X ma rog. dupa ce vorbiti vreo 2-3 zile, da-i un mass doar lui(sa creada el ca e mass) gen:" Caut iubit.cine se ofera?")sper ca ti-am fost de ajutor.dar la mine asa a functionat. daca vrei sa vb mai multe, da-mi add pe : anytzuk.anytzuk te pup
Daca as fii in locu' tau,fii sigura ca eu i-as spune in fata!
Pana la urma te gandesti logic,ce o sa patesc daca-i spun, absolut nimic.
'Pur si simplu spune-i, n-o sa-ti faca nimic "
Bafta :*:*
Hei daca il placi asa mult.aratai macar si lui putin asta ca sa nu se dea omu' batut si dupa lasi lucrurile sa vina de la sine
croissant întreabă: