| AlexandruZoumb a întrebat:

Salutare, imi place mult de o fata si imi este teama sa-i spun, wow ce inceput bun, oricum imi e teama sa ma respinga. Am iesit cu ea de cateva ori si sunt in zona prieteniei, desi nu vorbesc prea des cu ea (odata la doua saptamani sau mai frecvent), ce credeti ca ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Anonim9023 a răspuns:

Si eu eram ca si tine, dar niste prietene m-au sfatuit sa nu mai fiu timid. Si chiar a mers! laughing Fetelor le place sa fie cu baieti care nu-s prea timizi ca sa le spuna ce simt despre ele, asta am invatat-o din experienta mea, dar sa nu fi prea indraznet dupa ce-ti va marturisi si ea ce simte... Incearca sa conversezi mai des cu ea, o saptamana macar, tot la doua zile cel putin, sa vada ca te interesezi de ea, iti pasa de ea, o intrebi cat mai multe despre ea, ce face, cum se simte, sa simta ca-ti pasa, si dupa asta, sa-i marturisesti ce simti, fara sa astepti nimic! big grinwinking

1 răspuns:
| 愛日本 a răspuns:

Sa mai iesit, sa va cunoasteti mai bine, apoi in functie de comportamentul ei fata de tine o sa-ti dai seama daca vrea o relatie sau nu. Nu te grabi dar nu astepta nici prea mult