Nope. am decis sa fac o gluma. poate proasta in felul sau. pursisimplu fetele inconstient sunt atrase de baietii care le vor putea apara adica in forma si care seamana cu baieti, nu cu ochii desenati ca fetele) in fine sunt diferite fete. hai ca imi placeau si mie emo boy pe la 13-14 ani) eu cred ca fata asta te place asa cum esti indiferent emo sau nu ) sper ca nu team jignit cumva
Da e posibil, sau fata era curioasa de trecutul tau.Insa da eu cred ca te placeeee
Sunt sigur ca te place. Te sfatuiesc sa mergi la intalnire cu fata respectiva si sunt sigur ca dupa intalnire o sa formati un cuplu.
Funda?
Depinde, daca are mai jos de 16 atunci sunt aproape sigura ca da. daca mai mult posibil ca a dorit sa vorbeasca pursisimplu din curiozitate ca intre 2 adolescenti) mai degraba cred ca are mai jos de 16 si sa simtit jenata. u citi ani ai?
Eu am 16 ani, iar ea are 15. .
Cam asa si am crezut. da...precis ca te place ) tu esti emo?
Nu,nu sunt emo !
Ow. asta e bine ) am gindit ca nu mai ai sanse ... dar vad ca totul e ok. bafta
Multumesc frumos, dar tot nu am inteles adica daca sunt emo nu ma place sau cum? La ce te-ai gandit ?
A nu e nici o problema, nici o suparare , nu m-am prins ca sunt obosit multumesc frumos! ai funda
Ow mersi ) da, sunt si eu cam obosita, dar TPU a devenit un hobby cind sunt mai libera, si daca sincer nu prea ma intereseaza funda ) dar ma bucur ca cineva apreciaza raspunsurile mele... ca am doar o funda
Esti de treaba
Mersi)
Nope. am decis sa fac o gluma. poate proasta in felul sau. pursisimplu fetele inconstient sunt atrase de baietii care le vor putea apara adica in forma si care seamana cu baieti, nu cu ochii desenati ca fetele) in fine sunt diferite fete. hai ca imi placeau si mie emo boy pe la 13-14 ani) eu cred ca fata asta te place asa cum esti indiferent emo sau nu ) sper ca nu team jignit cumva