| NykuMjFan a întrebat:

Salutare.
Incep prin a spune ca am cateva cunostinte HTML si putin PHP
Am decis impreuna cu 2 colegi sa facem un site, si am stabilit sa il fac eu.
As vrea sa stiu cum pot face sa am o pagina de administrare, gen cu toate postarile sa pot sa le editez direct in browser, fara sa modific HTML-ul din pc si sa stau dupa sa il reuploadez pe FTP.
Astept raspuns cat se poate de repede.
Tnx

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Foloseste baze de date. Atat timp cat folosesti php continutul paginilor trebuie sa fie dinamic, in niciun caz static folosind doar html.

| Brotacelul a răspuns:

De ce nu incerci ucoz.ro... Eu aici mi-am facut website-ul. Simplu si usor de folosit. Eu personal sunt foarte multumita de sistemul lor. Recomand!

| NykuMjFan explică (pentru Brotacelul):

Am folosit si eu, dar e cam...nu stiu, nu-mi place, prea simplu, mai ales ca dupa o anumita perioada de timp iti sterg site-ul...

| Brotacelul a răspuns (pentru NykuMjFan):

Se sterge daca nu-l accesezi vreo luna de zile si n-are nici utilizatori. Da te anunta cu ceva timp inainte sa se intample asta (eu am patit-o in prima luna ca nu citisem regulile cu atentie big grin - da mi-au trimis pe mail instructiunile de reactivare si n-am mai avut probleme...).
Daca vrei, in functie de cunostintele pe care le ai poti folosi HTML/PHP-ul si cu siguranta nu v-a mai fi asa simpluhee hee - Da din mesajul tau, eu intelesesem ca te intereseaza ceva mai simplu...
Oricum, bafta happy

| Rockerul23 a răspuns:

E ceva de munca.
Trebuie sa ai cunostinte avansate in PHP pentru asta.
Iti recomand https://www.phpbb.com/