Buna. Am întâmpinat de multe ori aceasta problema crezând ca va fi soluționarea problemelor mele.
Din păcate nu exista o cura magica care sa te facă sa gandesti asa deoarece despre ce vorbesti tu e cu adevărat un mod de viata sau mai pe larg spus, niște caracteristici cu care te naști, sau niște tendințe înnăscute pe care le dezvolți pe parcursul vieții dând peste anumite greutăți!
Țin sa cred ca ai niște probleme sau esti intr-o bucata mai nefericita a vieții tale..asa cum sunt și eu.
Hai sa fim noi înșine și sa lăsam lucrurile sa se rezolve de la sine. Nimic nu merge făcut cu forța și cu atat mai mult trăsăturile care nu ne aparțin nu putem sa ni le atribuim mințindu-ne practic! Bafta!
Aceia ce vor să devină ceea ce nu sunt, sunt sortiți eșecului. Eu ți-aș recomanda să te accepți pentru ceea ce ești și în funcție de cine ești să reușești să găsești soluții la problemele pe care le ai.
Nu te considera nimeni fraier! Dacă ei te fac sa te simți asa e doar pentru ca încearcă sa te injoseasca dar nu e asta ceea ce și cred despre tine
De multe ori când esti bun te simți luat de prost dar din fericire la sfârșit binele se dovedește a fi invingator!
E ușor de zis dar atunci când locurile sunt schimbate, părerile la fel
De fapt nu chiar. Căci eu nu doresc să-mi schimb decât comportamentul față de factorii externi numiți,, oameni".Nu doresc să-mi schimb stilul de a fi, ci doar să-mi schimb modul prin care mă las afectat de cei din jur/vorbele lor.Iar din câte cunosc acest lucru s-ar numi adaptare
Mi-aș da și mana dreapta sa pot fii insensibil
Nu prea ai cum sa te schimbi dacă asta e firea ta, poți sa îți impui sa pari mai rece
Încearcă sa fi mai egoist
Twister09 întreabă: