E foarte important sa fii naturala...si feminina.Nu injura...eu unu nu suport fetele care injura...nu scuipa pe jos(gluma). Trage si tu cu urechea sau baga-te in discutii cand sunt mai multe fete...si de la una dai in alta si tot asa. E greu cand esti singura cu un baiat...mai ales daca nu v-a cunoasteti de o viata...trebuie sa fii maleabila si naturala...
Pei, in primul rand, sa fi indrazneata, daca nu e felul tau de a fi, pana la urma se vor acomoda.Incerca sa nu comentezi si sa raspunzi la intrebarile care ti se pun. Daca cineva cere un sfat incerca sa il ajuti, daca nu poti spune-i ca iti pare dar nu ai cu ce sa il ajut.Cu baieti poti discuta despre multe...sunt o gramada de subiecte, ti-as spune cateva dar fiecare persoana are subiectele care ii plac si care nu ii plac, nu pot sa spune nimic despre prieteni tai pentru ca nu ii cunosc si nu stiu ce gusturi au...Ai putea vorbi cu ei despre fete...sau...sunt...Trimite-mi mesaj cu cateva calitati al unor baieti si o sa iti spun ce subiecte le plac...
Nu sunt o fire indrazneata eu... prietenele mele sunt indraznete, au niste tactici de agata, au teme foarte interesante...