Timpul ne-a adus impreuna in scoala generala si ne-a daruit cei 8 ani unici impreuna, insa tot timpul ne-a rapit perioada copilariei.Nu ar trebui sa ne para rau. dupa cum stim,este inevitabil sa ne maturizam,iar atunci cand o facem sa fie intr-un mod frumos,sa ne aducem aminte ca nu ne-am irosit copilaria,ci am trait cei mai frumosi ani,care nu ar fi fost posibili fara voi, dragi colegi!
In mesajele tale ar fi dragut daca ai aduce aminte de intamplari hazlii din timpul gimnaziului de care sa stie toti colegii tai.
Celor mai buni prieteni ai putea sa le faci mesaje mai speciale in care sa la multumesti pentru clipele in care ti-au fost alaturi, te-au sprijinit.
De asemenea, nu uita sa mentionezi ceva de genul: 'de acum incolo fiecare o va lua pe drumul sau si va face propriile alegeri.Dar niciunul nu va uita de unde a plecat si cate amintiri il leaga de anii petrecuti impreuna(cu clasa):vestea unei note mici, primul clopotel, prima intalnire cu doamna diriginta...
Cate dreptate aveau parintii si profesorii cand ne avertizau sa pretuim cu mare grija anii copilariei pentru ca ei nu se vor mai intoarce niciodata! Insa multi dintre noi au fost captati de dorinta de a se maturiza mai repede si au trecut cu vederea esentialul celor 8 ani de zile.
Si uitati-va acum, in pragul maturizarii, cand, fiecare dintre noi ar si-ar schimba ani din viata pe o saptamana in care copilaria era in floare.Anii copilariei sunt unici si speciali, anii in care greselile erau la ordinea zilei, iar profesorii si parintii le corectau intodeauna; anii in care nu era nevoie sa faci alegeri singur, ci profesorii si parintii le faceau pe cele mai bune pentru tine.
Sper ca te-am ajutat cat de cat.Selecteaza ce-ti place.Tot ce-am scris este doar creatia mea(adica n-o sa gasesti pe niciun alt site).