anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare la toti. M-am pomenit intr-o asa situatie:cel mai pun prieten al meu e impreuna cu fosta mea prietena, peste ceva timp ea imi spune ca i-au reinviat sentimentele pentru mine si ca ii plac, comunicam mult pe net, mobil etc.Eu vreau ca ea sa fie cu mine, insa ea nu doreste sa piarda relatia din prezent, dar nici nu este impotriva sa continuam relatia din trecut.Care ar fi solutia? Astept cit mai multe raspunsuri, multumesc anticipatwinking

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Pavel nu stiu cati ani, dar daca ai mai mult de 16 si gandesti asa, e gravstraight faceHai sa-ti spun un secret din culise:In viata ta sa nu renunti la un tovaras pentru o femeie.Asculta-ma ce iti spun ca am vazut destui ca tine, carora le-am pus panaramele capac si i-au facut sa se intoarca impotriva prietenilor din copilarie
Fete (usoare) sunt peste tot.Depinde ce cauti
Ai timp sa cauti iubirea mai tarziu.Acum fii prieten

3 răspunsuri:
| Dariana a răspuns:

Pai nici nu poti sa. ti inseli prietenul pe la spate, daca ea nu vrea sa renunte la relatia din prezent dar vrea sa o reia si pe cea cu tine cred ca nu. i nimic de capul ei, fara suparare.Sau poate vrea sa te pacaleasca si sa strice prietenia dintre tine si amicul tau.Nu are rost sa te certi cu el din cauza unei tipe care a fost in stare sa fie impreuna cu cel mai bun pr al tau si peste noapte sa. ti zica ca inca te place, e falsa.Acum decizia ta ce vei face in continuare! O seara placuta!happy

| Pavel5479 a răspuns:

Nus papalau pentru ca stiu ca ea nu ma tine pentru vremuri rele... ea mi-a zis ca regreta faptul ca s-a grabit sa inceapa o relatie noua.si acum nu stie ce sa faca.

| loving2008 a răspuns:

Sa isi dea seama ce vrea. Ea trebuie sa vada care dintre voi 2 isi doreste o relatie de lunga durata(daca ea asta isi doreste).
Daca crezi ca vrei sa fii cu ea si totul o sa fie bine intre voi ati putea sa aveti o relatie insa...eu nu prea sunt de acord cu chestiile astea.Adica tu si prietenul tau o considerati un obiect? Nu e corect ca ea sa fie cu tine, apoi cu prietenul tau! Daca esti fostul prieten cred ca ar trebui sa ramai fostul prieten. Daca nu ai stiut sa o tii langa tine cand trebuia acum cred ca e tarziu.