anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La vara am sa sustin Evaluarea Nationala la Romana si Matematica. Problema este urmatoarea : emotiile si frica ca am sa clachez si nu am sa intru la ce liceu imi doresc. Intrebarea mea este cum pot sa scap de emotii. Va rog sa ma ajutati, conteaza mult pentru mine.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie doar sa inveti si sa fii mai increzator in tine. Si eu am avut la inceput cateva emotii la primul examen, dar pe parcurs m-am concentrat la cerinte si am uitat de ele. Gandeste-te ca esti la tine acasa, nimeni nu te deranjeaza, te ocupi de exercitii, etc. Nu ai de ce sa iti fie frica, si daca gresesti nu conteaza deoarece viata merge inainte.Cauta pe internet mai multe subiecte de evaluari nationale la mate si romana si rezolva-le. Exercitiile sunt simple si ar fi culmea sa iei sub 5, 6 daca te-ai ocupat serios de ele. Ce te vei face la BAC? Sau la munca? Si acolo vei da anual examene... Sunt altii de nota 2, 3, 4 care nu au emotii deloc, de ce sa ai tu? De ce nu ai putea sa intri la liceul dorit daca poti? Uita frica, uita emotiile ca nu sunt bune de nimic. Sper ca ti-am fost de folos, si daca doresti sa ai mai mult self confidence iti sugerez acest site http://florinrosoga.ro/blog/;)