| Denision a întrebat:

Salutare.Legat de examenul de bacalaureat. Dacă se regăsește o notă la matematică de 4.80, este posibil să se facă o rotunjire la 5? Stă la latitudinea profesorului, sau?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu se rotunjeste nimic. 4, 80 e 4, 80. Poate sa incerce sa caute daca mai are pe ce sa dea 2 sutimi, dar daca n-are pe ce, nu da, ca nu se risca pentru un necunoscut.

| Bondarel99 a răspuns:

Daca iti iese sa zicem 4, 70 (mai putin nu cred) si vede ca ai cat de cat habar de notiunile de matematica o sa iti puna 5. Ambii corectori procedeaza asa de obicei, de fapt mai toata lumea, nu zic ca nu exista si profesori mai exigenti, depinde de norocul tau.

| sierra1 a răspuns:

Sunt doi corectori și de regulă nu se prea înțeleg între ei. Dacă media iese 4, 80 atât rămâne. Eventual la contestație s-ar putea să se întâmple ceva...

| Denision explică (pentru sierra1):

Înțeleg.
Eu unul am auzit că ceea ce depășește de 4.50, profesorul trage de nota ta și caută prin lucrare ceva pe unde să te mai puncteze ca să îți scoată nota 5..Se corectează în favoarea elevului

| sierra1 a răspuns (pentru Denision):

Folclor.

| Denision explică (pentru sierra1):

Adică?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Denision):

A elevului, nu a dobitocului.Bine spus.
În favoarea elevului nu înseamnă că va trece cu vederea că ai scris că 2+2=5 doar ca să-ți poată pune ție o notă cu 10 sutimi în plus.

| sierra1 a răspuns (pentru Denision):

Adică sunt povești (nemuritoare se pare)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parcă tu erai ăla preocupat de viitor care lua 10 la BAC, acum nu iei nici examenul?laughing)))))