| FreeOzy a întrebat:

Salutare lume
As vrea si eu sa-mi dati niste sfaturi ce sa fac in ore sa treaca mai repede ca ma plictisesc de mor mai ales la unele ore(au profesorii/profesoarele niste voci ceva de genul:nani,nani,puiul mami...)
De stat pe telefon nu pot ca mi l-a luat inteligenta aia de franceza, de vorbit nu prea(unele ore facem caterinca cu profa deci respect pentru profa de romana)
P.S nu vreau sfaturi gen mai bine ai fi tu atent la ore ca inveti lucruri noi si bla bla bla...Omule daca eu chiar sunt scarbit de scoala si tu imi mai zici sa fiu si atent sa ascult profesorii du-te acasa ca esti comunist de prin 70

Răspuns Câştigător
| Chimied a răspuns:

Eu dorm la orele de genul "nani, nani" pur si simplu pun capul pe banca si dorm. Si daca ma intreaba de ce nu sunt atent le spun ca imi este rau, ma doare capul sau nu ma simt bine.
Merita sa incerci la o ora!

| FreeOzy explică (pentru Chimied):

No daca nu primesc si alte raspunsuri pana diseara tu iei fundita big grin

8 răspunsuri:
| doreal a răspuns:

Deci si la noi unii profesori, off au o voce de adormit copiii, citeste ceva interesant, o carte cu glume, deseneaza in spatele caietului (portret la profu), sau doar dormi laughing.

| AnonymousB a răspuns:

Mai fa cate o gluma cu profesorul, la mine in clasa glumim cu profesorii, doar la mate nu ne permitem.laughing sau poti sa iti iei bluza/hanorac iti bagi o casca prin maneca dupa duci mana la ureche si asculti muzica happy. eu fac asta la bio laughing sau iti descarci unguru bulan si asculti ori asculti muzica de mp3 sau ce ai. Poti sa vorbesti cu colegii sau sa mai faci cate o farsa. Ori ceri voie la bae si te mai plimbi prin scoala sau afara. happy

| anoonym a răspuns:

Atunci daca nu iti place scoala la ce mai te duci. eu chiar nu inteleg.ok daca nu vrei sa fii atent incearca sa te joci jocuri de logica, citeste o carte, deseneaza injura mazgaleste uita-te la note fa-ti iluzii cu o fata. baftaa

| buuuum a răspuns:

Deseneaza sau poti citi o carte daca iti place sa citesti

| magicman a răspuns:

Sfat : Fa mai multa caterinca, fa-o si pe ea sa vada cat de plictisitoare e rolling on the floor. Sper sa te fii ajutat.

| mariusicabossulica a răspuns:

Eu te-as sfatuii sa faci caterinca cu colegii(cei care au banca langa a ta) dar sa nu va vada profesorul de exemplu cand scrie la tabla mai faci 1-2 glume cu colegii big grin eventual mai razi de profesorul de la tabla...

| George9500 a răspuns:

Frate...un sfat daca nu vrrei sa fii atent si sa receptezi ce zice profesoara ce faci stai si te uiti dintr.o parte in alta la vecinu sa copiezi plus ca mai si riscu asta de a lua 1 pentru copiat....mai bine esti atent la profa decat sa stai cu o zi inaibte de test.
Teza sa ti inveti... daca nu iti pasa de notele tale(viitorul tau) stai si vorbeste prin biletele cu unu altu...chestii din astea ca daca n.ai telefon aceste lucruri de facut in ora sunt foarte limitate.p.s sper ca te am ajutat