De la essence am un pure skin care are niste bobite in ele ca nisipul..este foarte ciudat dar ca efecte are uscarea cosurilor si scoaterea la suprafata indiferent cat de bine bagate sunt..nu e placut la vedere dar scapi rapid de ele.
si mai am de la clearasil cateva produse care nu se gasesc la noi.sunt un fel de servetele demachiante dar cu rol de curatare si dezinfectare si o masca ceva de genul.foarte bune.
Daca iti dai cu crema pe fata porii ti se vor bloca si o sa ai si mai multe.
Ia-ti de la farmacie un gel de curatare si lotiune tonica pe care le folosesti in fiecare dimineata si seara si dupa minim 3-4 saptamani vei scapa de cosuri si puncte negre si tenul tau va fi mai curat.
Ai nevoie de o curatare a tenului de fiecare data cand iesi pe afara prin praf si locuri poluate. apoi ai nevoie de hidratare.sa iti iei o crema pentru acnee fara sa cureti tenul inainte e o mare prostie.
Acneea poate fi in functie de zone din cauza unui par gras, din cauza mainilor murdare puse pe fata, a obiectelor necuratete, sau din cauza sangelui tau.
Majoritatea tinerilor au parte de acnee pana la o varsta.Eu am folosit toate prostiile si nu am scapat de ea.In cele din urma am ajuns sa folosesc produse din Germania si iti pot spune ca sunt misto.nu mai am treaba cu acneea si oricum am mare grija acum pentru a nu ajunge sa folosesc iar solutiile contra acneei
De la essence am un pure skin care are niste bobite in ele ca nisipul..este foarte ciudat dar ca efecte are uscarea cosurilor si scoaterea la suprafata indiferent cat de bine bagate sunt..nu e placut la vedere dar scapi rapid de ele.
si mai am de la clearasil cateva produse care nu se gasesc la noi.sunt un fel de servetele demachiante dar cu rol de curatare si dezinfectare si o masca ceva de genul.foarte bune.
Nu lua creme asa de capul tau mai bine du-te la doctorul de familie stiu ca pare o prostie dar e cea mai buna varianta eu asa am scapat
Diorrus întreabă: