Ideea la tine nu este ca nu poti, ci ca nu ai motivatie.
Daca ai tai au posibilitatea, roaga-i sa iti cumpere ceva, sa iti dea ceva, etc in cazul in care reusesti sa iei examenele.
Sau du-te la unul/una pe care nu il/o placi si invata mai bine ca tine, si fa un pariu cu ala/aia ca il/o depasesti. Si pune si ceva pe pariul ala, ceva care sa te doara.
4-5 pagini de caiet mic? Are rost sa spun ca eu la drept aveam de nvatat si 700 pagini pentru examen?
Nu te mai plange ca nu e asa mult. Citesti o data tot (iti ia maxim 10 minute daca te concentrezi) apoi mai citesti o data in timp ce faci asa iti si notezi pe foi sau un caiet ideile principale apoi mai citesti o data notitele si daca te simti nesigur mai citesti o data tot din caiet. Intr-o ora ar trebui sa termini, dar opresti televiziorul, calculatorul, telefonul, inchizi usa si nu iti lasi mintea sa zboare la alte chestii. Dupa o ora faci pauza 10-15 minute.
Eu nu cred ca nu poti invata ci pur si simplu ti lene si nu ai chef. Stiu cum e, dar adevarul e ca nu prea exista nu pot...
Exact,nu exista nu pot. mersi pentru sfaturi.
Bafta la examen!
Sa mori tu...700 de pagini? -.-'? Tu invatai cumva toata lectia de pe un an de studii? -.-'.
Sa nu mor.
700 de pagini pentru un examen, logic ca pentru un examen la facultate inveti toata materia predata intr-un semestru.
Uite aici cartea sa nu zici ca inventez http://www.emag.ro/......D7XCJBBBM/
de fapt are 778 pagini dupa cum scrie acolo
Nu ai pentru ce.
Eu mi-am luat examenul, multumesc, sa fie, bafta si tie!
Credeam ca zici de 700 de pagini de caiet -.-'. Nu de carte.
Salut,
Incearca, daca este posibil, sa inveti impreuna cu o fata (daca este si una de care sa iti placa ar fi perfect) si o sa inveti de mama focului.
Doar ca sa ii arati ca nu esti ultimul rupt...
Buna idee, asta a mers... acum 1 an, cand imi placea de o fata si am invatat intr-o luna cat nu am invatat tot anul , dar nu este o fata de care sa ma indragostesc cum m-am indragostit atunci sincer, acum sunt multe fete frumoase dar nu caut o prietena acum, nici nu am acel ceva ce sa le placa (nu va ganditi la prostii).
Hmm, e bine ceea ce zici tu, imi doresc de o luna niste casti noi ( ale mele s-au stricat), sunt si gamer pe langa scoala si antrenamente( cs go ) Am gasit ceva ce m-ar motiva, multumesc frumos pentru sfaturi, mai astept si altele!
Ideea la tine nu este ca nu poti, ci ca nu ai motivatie.
Daca ai tai au posibilitatea, roaga-i sa iti cumpere ceva, sa iti dea ceva, etc in cazul in care reusesti sa iei examenele.
Sau du-te la unul/una pe care nu il/o placi si invata mai bine ca tine, si fa un pariu cu ala/aia ca il/o depasesti. Si pune si ceva pe pariul ala, ceva care sa te doara.
Pai e simplu ca daca nu iti place sa inveti acum cand te faci mare o sa ai foarte putine lucruri de invatat.
Lucruri ca:
aici sau la pachet?
sos dulce sau picant?
Imi place sa invat stai linistit doar ca e un + mare de materie in cateva zile si iti piere tot cheful.