| bobbyes a întrebat:

Salutare,

Mă confrunt de ceva timp cu căderea părului. Am 14 ani și sunt băiat. Așa cum spuneam, îmi cade părul de câte ori fac baie, fenomen întâlnit de mine mai puțin. După ce îmi șamponez părul și mă uit pe mâini, rămân vreo câteva firicele de păr pe mână, ceea ce în trecut nu se întâmpla absolut deloc. Când îmi așez părul cu mâna îmi mai rămân printre degete câte un fir, două de păr.

Țin să menționez că sunt la vârsta adolescenței, am trecut și printr-o perioadă îndelungată de stres din cauza examenului de capacitate, dar și din cauza școlii, în general. Am trecut printr-o perioadă stresantă, de asemenea, și în clasele mai mici, tot din cauza școlii și anume a matematicii. Nici la capitolul alimentație nu stau prea wow, dar nu mănânc mâncăruri de tip fastfood. Probabil și sezonul în care ne aflăm, toamna, contribuie la căderea părului. Apropo, folosesc un șampon de la Lidl, pe bază de urzică, a costat în jur de 10 lei, dar e bunicel.

Aștept și părerile voastre, iar cei care nu se pot abține de la comentarii impertinente să dea pe „X"-ul din dreapta, sus a browser-ului.

Vă mulțumesc! DAU FUNDĂ!

Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

Mama... 1 fir, 2 de par. Mare tragedie. In 2 luni o sa ai chelie.

Zic sa te calmezi pentru ca e normal. Intreab-o pe maica-ta, ei cate fire de par ii cad, si ai sa vezi ca nu se mai sperie, in ciuda faptului ca-i cad vreo 30-40.

2 răspunsuri:
| DeathOfDreams a răspuns:

Conform celuilalt răspund, nu e chiar o chestie atât de normală dacă persistă. Da, într-adevăr, de cele mai multe ori, căderea părului e influențată de stres, dar contează foarte mult produsele. Încearcă să-ți iei un șampon bun particular împotriva căderii părului, iar dacă persistă, să recurgi la alte metode(sunt la naturiste ceva loțiuni și spray-uri împotriva căderii)
Also, contează foarte mult să NU își speli părul cu apă fierbinte și nici să-l piepteni agresiv.

| bobbyes explică (pentru DeathOfDreams):

Salut,

A încetat să mai cadă atât de mult. E ok acum! Am renunțat la uscătorul de păr și la băile dese pe cap. Fac baie la cap o dată la două-trei zile și nu-l mai usuc, ci îl las să se usuce singur.

Mulțumeeesc!