Mie ideea de sport...ma duce cu gandul la natural, sanatos. Daca incepe sa ia nu stiu ce chestii...cu scopul de a imbunatati performanta nu stiu cat timp mai ramane sportul sport.
Stiu ce e ala Parkuor, face si un prieten asa ceva si in plus am vazut [suburbia 12, suburbia 12 ultimatum, yamakasi 1 si 2]
Sa nu ia steroizi sau alte porcarii d-astea, la un moment dat nu o sa mai practice asa ceva si o sa ii creeze probleme steroizi din el in sensul ca daca nu mai face conditie fizica o sa i se lase pielea ca la batrani
Nu trebuie sa fii culturist ca sa poti face parkour
Distractie placuta
http://www.youtube.com/watch?v=SEadHylBNLo&feature=related
Sa nu ia steroizi, din cate stiu iti cresc masa musculara dar iti dau o pofta foarte mare de mancare. Deci n-o sa rezilve nimic.
Si eu practic...nu e stupid . steroizii sunt pentru cresterea musculaturii nu pentru energie.
Nu este un sport stupid, este un sport periculos, frumos, in care trebuie sa pui suflet ca sa reusesti! Inainte sa joc baschet ca maj baietilor am jucat fotbal, baschetu mi-se parea o prostie la inceput, acum mai mult sunt la baschet decat acasa...nu ai de unde sa stii daca nu incerci! tu ce sport practici?(statul pe mess)
Parkour nu e o porcarie.Si eu am practicat pana a venit iarna. E un sport frumos.In loc sa ia steroizi zi fratelui tau sa consume cat mai multe fructe si vegetale daca vrea energie. Dupa un timp o sa observe schimbarea
Bafta
Sportul este interesant, daca i-a steroizi poate ca o sa aiba mai multa energie, sfatul meu uitati-va intai pe net sa vedeti ce efecte pot avea steroizi cu trecerea anilor si mai rau este sa nu devina depetend de ele
Nu e nevoie de steroizi pentru energie, nu are rost sa se complice. poate de exemplu sa ia 2 pastilute de guarana de dimineata si toata ziua e fresh sau daca il tine 3, 4 si cat ar fi de obosit nu mai poate sa stea intr-un loc se gaseste la orice farmacie e 14 ron cutiuta
Pai parkour nu se bazeaza nu mai pe muschi si pe stil mai multe lucruri Si eu practic stiu multe trikuri si nu am muschi mari
Jora_Alexandruemilian_1990 întreabă: