| AngelOfDeath_8046 a întrebat:

Salutare:*ma numes Ana, vreau sa va pun o intrebare.
Fratele meu vreau face un sport dea dreptu "stupid" tongue se numeste parkour.
Practica de ceva ani thinking si m-a rugat sa va intreb cam asa:
"Daca iau steroizi pentru aprinde energie rezolv ceva?"
Asta m-a rugat sa va intreb pentru anumite sfaturi!
Multumesc. Ana :*
PS:daca vreti doriti sa imi dati un raspuns bun citit pe internet ce e aceea parkour dupa aia sa dati raspuns!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intodeauna in sport e bine sa lasi numai naturalul.Adica sa-ti impingi corpul sa depaseasca anumite limite fara ajutor chimic sau alti stimulenti externi.

13 răspunsuri:
| oz a răspuns:

Mie ideea de sport...ma duce cu gandul la natural, sanatos. Daca incepe sa ia nu stiu ce chestii...cu scopul de a imbunatati performanta nu stiu cat timp mai ramane sportul sport.

| Brotacelu a răspuns:

Stiu ce e ala Parkuor, face si un prieten asa ceva si in plus am vazut [suburbia 12, suburbia 12 ultimatum, yamakasi 1 si 2]

Sa nu ia steroizi sau alte porcarii d-astea, la un moment dat nu o sa mai practice asa ceva si o sa ii creeze probleme steroizi din el in sensul ca daca nu mai face conditie fizica o sa i se lase pielea ca la batrani

Nu trebuie sa fii culturist ca sa poti face parkour

Distractie placuta

http://www.youtube.com/watch?v=SEadHylBNLo&feature=related

| milliondollarslover a răspuns:

Sa nu ia steroizi, din cate stiu iti cresc masa musculara dar iti dau o pofta foarte mare de mancare. Deci n-o sa rezilve nimic.

| Bloo2 a răspuns:

Si eu practic...nu e stupid tongue. steroizii sunt pentru cresterea musculaturii nu pentru energie.big grin

| Silvia a răspuns:

Un coleg a luat steroizi si s-a ingrasat mult.Mai bine sa nu ia.

| hugo a răspuns:

Nu este un sport stupid, este un sport periculos, frumos, in care trebuie sa pui suflet ca sa reusesti! Inainte sa joc baschet ca maj baietilor am jucat fotbal, baschetu mi-se parea o prostie la inceput, acum mai mult sunt la baschet decat acasa...nu ai de unde sa stii daca nu incerci! tu ce sport practici?(statul pe mess)tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi se pare cel mai tare sport big grin bravo lui ca are curaj sa faca toate chestile alea.mai bine bea Md laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Steroizii nu sunt buni decat pentru muschi dar pentru energie nu ajuta la nimic, am si eu un prieten care practica asa ceva! happye o porcarie sportul asta!

| Kynext a răspuns:

Parkour nu e o porcarie.Si eu am practicat pana a venit iarna. E un sport frumos.In loc sa ia steroizi zi fratelui tau sa consume cat mai multe fructe si vegetale daca vrea energie. Dupa un timp o sa observe schimbareahee hee
Baftawinking

| AngelOfDeath_8046 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri!:*

| nufar a răspuns:

Sportul este interesant, daca i-a steroizi poate ca o sa aiba mai multa energie, sfatul meu uitati-va intai pe net sa vedeti ce efecte pot avea steroizi cu trecerea anilor si mai rau este sa nu devina depetend de ele

| comaflorin a răspuns:

Nu e nevoie de steroizi pentru energie, nu are rost sa se complice. poate de exemplu sa ia 2 pastilute de guarana de dimineata si toata ziua e fresh sau daca il tine 3, 4 si cat ar fi de obosit nu mai poate sa stea intr-un locwinking se gaseste la orice farmacie e 14 ron cutiuta

| alfredparkour4ever a răspuns:

Pai parkour nu se bazeaza nu mai pe muschi si pe stil mai multe lucruri Si eu practic stiu multe trikuri si nu am muschi mari