Ok, deci:
1. Nu te stresa, ea s-a cuplat cu respectivul doar din gelozie/razbunare, nu simte nimic pentru el, poate nici nu sunt impreuna, a facut asta doar sa-ti faca in ciuda, altfel nu ti-ar mai fi trimis poza.
2.Lasa timpul sa decida, tu ai gresit, ea a gresit (ca s-a cuplat cu altul) deci teoretic sunteti chit.
3.Iti recomand sa incerci sa o eviti un timp, pana vii in tara, sa vorbesti cu ea doar daca-ti da ea mesaj, si sa incerci sa nu te implici, iar apoi cand vi in tara, o inviti la un suc, ii ei o floare eventual iti ceri scuze si vezi ce iese, daca te iarta bine, daca te refuza nu mai incerci.
Cum naiba ai terminat 12 clase și scrii asa? Nu ai învățat și tu sa pui o virgulă, un punct, o ceva? Eu mare lucru nu am înțeles, dar mai bine o lași moartă.
Daca citeai tot ai fi vazut ca sunt pe telefon si ca ma grabesc sa scriu tot ce am scris mai sus.
Și acum tot grăbit ești? Se iartă, dar doar de data asta!
E o situatie destul de complicata, distanta, faptul ca ai fost filmat cu alta si felul in care o tipa de 15 ani percepe unele lucruri, nu prea ai cum sa te impaci cu ea decat daca te intorci o minivacanta in tara o vizitezi si vorbiti sincer in rest la distanta nu o sa rezolvi nimic. Probabil ea este orgolioasa si simtinduse si ranita face chestiile astea sa iti dovedeasca ca nu e proasta si sa se razbune.