Inseamna ca nu sunt prietenele tale adevarate, vorbeste si descarca-te prietenelor tale cu care te intelegi foarte bine
Nu le baga in seama ele sau gandit ca fara ele tu nu o sa poti si o sa vi sa le ceri ertare lor si deoarece tu te ai bine cu celelate lor nu le convine ca tu nu ai facut asa cum sau gandit ele cat despre barfe is trecatoare nu pune la suflet iar daca te intorci la ele prin spate ele tot dusmancile tare iti vor fii
Justagirl, in locul tau as prefera ca prietene pe cele care ma inteleg si pe care le inteleg. Daca cele 2 fete te barfesc ii clar ca au ceva cu tine. Daca nu sti care-i problema cel mai bine ar fi sa le lasi in pace pentru ca ignorandu-le s-ar putea sa se opreasca si barfele pentru ca ele ar vedea ca tie nu-ti pasa. Oricum n-ar trebui sa pleci urechea la tot ce zice lumea. arata-le ca poti sa te impotrivesti la ce zic ele si nu te cobora la nivelul lor pentru chiar nu merita sa-ti pierzi timpul. succes
Ignorale asta le va ataca foarte tare. le va ataca mult mai tare decat atunci cand te certi cu ele.fi indifetenta si lasale sa vorbeasca daca ele te jignesc tu raspundele cu subinteles se vor oftica foarte tare gen ["esti proasta" tocmai ca eu sunt proasta nu ma cobor la nivelul vostru asa ca vorbiti cu spatele meu...] sau orice altceva care le'ar putea ataca, enerva si tot asa
daca vor sa ajunga la violenta retragete si spune-le simplu ca sunt pe punctul de asi lua o mare teapa si pleaca vor fi foarte nervoasete asigur daca incearca sa dea in tine aparate si totusi sper ca nu se va ajunge atat de dearte
oriqm u incearca pe cat posibil sa le eviti, sa le ignori ca asa e cel mai bine asa le arati ca esti mult mai desteapta decat ele si nu te cobori la nivelul lor. iar de acum inainte ai grija ce prieteni iti alegi:*:* succes
aaaa era sa uit daca ele te barfesc nu face si tu acelasi lucru nu faci altceva decat sa le dai apa la moara chiar si daca te intreaba cineva de ce nu mai stai cu ele sau orice altceva raspunde simplu ca nu vrei sa vorbesti despre asta si schimba subiectul asa e cel mai bine te pooop:*:*:*
Eu cred ca nu face sa ei in cap-asa e perioada asta-si eu am trecut -dar acum imi este ft bine si singura-chiar daca am o multime de prieteni))-nu te descuraja si gandeste-te la bine.