anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare.Ma uit pe Facebook si vad multi prieteni de varsta mea ca si-au facut familie...copil..ce naiba? Am 23 de ani, sunt cu o fata de 1 an dar chiar ma sperie gandul de nunta, familie, copil...eu sunt un copil ce naiba? Nu simt nevoia sa am asa ceva nici prea curand.Inca locuiesc cu parintii pe un salar de minim pe economie abia imi ajung mie banii..si nu dau nimic in casa (nu beau nu fumez, si nu nu ma droghez se duc banii pe altele nu ati intelege, haine, parfumuri, am nevoi is tanar) apai pentru un copil.Ori eu is prea handicapat hahah rad singur sau am o problema?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu te-ai maturizat inca, e normal.

| OldSoul a răspuns:

Chiar ma intrebam si eu de ce se grabesc unii asa de tare.
Eh, asta e, viata lor, eu prefer sa ma bucur de tinerete.

| Emma30555 a răspuns:

Daca cei din anturajul tau s au casatorit de f tineri sa stii ca in alte anturaje se intampla invers. Fiecare face ce simte nu suntem toti la fel.

| BogdanBz a răspuns:

Nu ai nici o problema, dimpotriva gandesti foarte bine si foarte matur. Nu trebuie sa te insori, doar de dragul de a fi in rand cu tovarasii tai. Trebuie sa iei aceasta decizie atunci cand te simti suta la suta pregatit, pentru ca insuratoarea nu e o gluma. In cazul copilului, ai iar mare dreptate si te felicit sincer pentru gandire. Un copil necesita foarte multa atentie, bani, sacrificii. Un copil nu se creste cu apa si sare, are nevoie de haine, de jucarii, de mancare, etc. Cu un salariu minim pe economie nu te descurci.

| samuelrockwer a răspuns:

Buna! Nu ai nici o problema Claudiu, ai cand sa-ti faci o familie un copil, daca curand iti doresti asta, iti dau eu un sfat cauta un lucru mai platit sa-ti ajunga banii, si pentru alt ceva, ce ai spus tu acolo, asaca un lucru mai platit ar fi mai bine.
Ceva intrebari pune in pm. Sanatate!