| aditzu92 a întrebat:

Salutare, mai nou am o problema la scoala.Toata lumea din clasa a inceput sa faca sa zic asa"misto de mine", mai ales anumite fete ma streseaza, imi aduc injurii si cuvinte urate si grele la adresa mea, nu pot sa dau in ele pentru ca nu e normal. Spuneti-mi si mie va rog frumos cum pot sau cum as putea sa fiu mai impunator, sa nu mai rada toti pe seama mea, in momentul in care fac asta eu ma pierd foarte repede si nu mai am cuvinte adica "nu mai stiu sa vorbesc chiar si in ora de curs ma deranjaza sa zic asa unii "indivizi din clasa". va rog ajutati-ma la mine este nevoie de o schimbare spun eu, mai majora.multumesc anticipat la toti cei care veniti cu pareri si raspunsuri va datorez tot respectul meu. v-a reamintesc am 17 ani din August 5...astept raspunsurile voastre

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai pasarica in pantaloni? Schimba aerul, presupun ca umbli cu capul in pamant, ridica-ti capul.Stii ce usor rezolvi cu vorbele? Niste ironie in modul de a vorbi, schimba-ti privirea.Nu iti exersa o imagine falsa in oglinda, iesi pe teren intr-o dimineata si intra in clasa cu capul sus si ia la p*** orice te deranjeaza.Nu tine cu indiferenta aici, pentru ca ea poate fi confundata cu resemnarea, cu 'eu sunt mai prost, n-am ce face.'Schimba tonul vocii, schimba atitudinea intr-un cuvant, dar du-o pana in punctul cel mai intins astfel incat sa nu mai renunti la a fi tu, caci risti sa pari penibil.

10 răspunsuri:
| smileforme a răspuns:

Toti fac asta pentru ca vad ca te superi, ca te oftici.nu le mai da importanta.nu-i baga in seama s gata. am trecut prin ce treci tuwinking succes!

mira
| mira a răspuns:

Incearca sa performezi in ceva si toti te vor admira.

| MihAelA_1847 a răspuns:

Pai tu esti baiat si le lasi pe ele, niste fete sa te injure si sa te faca in tot felul? Trebuie sa ai incredere in tine si sa nu lasi pe nimeni sa te vorbeasca urat, caci pana la urma ei nu au nici un drept.Nu trebuie sa le injuri, incearca sa le ignori si sa nu te pui la mintea lor.Succes!happy

| anad a răspuns:

Nu le lua in seama! Tu esti destul de mare sa nu iti pui mintea cu niste gasculite.Incearca sa le ignori si nu sta in preajma lor in pauze sa nu le dai ocazia sa rada de tine.In ore fii cat mai activ, ia note bune si vei vedea ca vor inceta.Cauta sa te imprietenesti cu baietii seriosi si cu prestigiu din clasa si altfel se vor uita la tine. Incearca sa stai intr-o banca unde sa nu fii aproape de acesti colegi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imbracate elegant, vorbeste frumos, chiar si la replicile lor proaste, invata bine si ignorai total.vei vedea o schimbare majora in comportamentul multora.

| andrey23 a răspuns:

Trateaza-i cu aceeasi moneda... i-ai si tu la misto pe ei gaseste-le defectele si umileste-i in fata la mai multi. Si sa nu mai arati ca iti pasa de ceea ce spun ei happy sa iti intre pe o ureche si sa iti iasa pe alta fara nici un efect.

| Camy_5455 a răspuns:

Parerea mea este sa nu le bati, dar ai putea sa te respecti pe tine insuti si sa le pui la respect.
Unele fete cred ca fac misto pe seama ta pentru ca sunt inviduase pe tine.

| deeabubu a răspuns:

Si eu am trecut prin asta ignora nu te mai lasa afectat nu conteaza ce spun cei din jurul tau trebuie sa ai tu o parere buna despre tine daca vrei sa vorbesti cu cineva iti dau id meu marinescu_andr33a si vb imi place sa ascult problemele altora ai grija de tine

Răspuns utilizator avertizat
| MisterKat a răspuns:

Si de mine faceau misto o gramada si fete si baieti, spuneau vorbe grele pe care nu pot sa le spun pe site, nu am avut ce sa le fac decat sa ii ignor, nu te supara, ele vor observa asta si te vor tachina incontinuu pentru ca te superi usor. Lasa-le in pace, nu le baga in seama, amuza-te pe seama lor. Sunt niste proaste fetele alea...
Succes!