| Anonim65564 a întrebat:

Salutare,maine merg la un majorat,este prima oara pentru mine si nu prea stiu cum sa ma comport,eu sunt o fire mai linistita,si nu prea sunt obisnuit cu petrecerile,am si o anumita temere,ca na,pe acolo o sa fie tot felul de lume,nu numai pe cei pe care ii cunosc si imi este teama sa nu se ia vreun prost de mine,asa fara motiv,mai ales ca probabil unii o sa consume bauturi alcoolice, ce sugestii aveti?

Răspuns Câştigător
| SongokuJR a răspuns:

Comporta-te normal, fi tu insuti. Fi sigur ca daca este un prieten comun, vor fi si alti tovarasi de-ai tai happy Stai cu ei discuta, socializeaza cu persoanele straine... Sunt sigur ca nu se va lua nimeni de tine atata timp cat iti vezi de treaba ta si nu cauti cearta happy Spor la distractie big grin

| Anonim65564 explică (pentru SongokuJR):

Multumesc big grin

| SongokuJR a răspuns (pentru Anonim65564):

Te-ai distrat?big grin

4 răspunsuri:
| RaulB1997 a răspuns:

Nu vad de ce s-ar lua cineva de altcineva, dar sa zicem ca nah, este beat.baga-te in seama cu cei pe care nu ii cunosti, bea si tu cu toata lumea, dar in limitele normalitatii, si distreaza-te cu ei ca asa e la o petrecere.Tu daca stai timid si retras intr-un colt normal ca vei fi luat de fraier, fii si tu in rand cu toti si arata ca esti un tip de gasca, ma omule.Nu stiu daca mai citesti la ora asta, dar iti urez distractie!