Aceea sunt baietii care cred ca fetele sunt ca niste tricouri.... le schimba cand au ei chef...
nu suport genul acela de baietii x(...aceia nu merita nimic...
frate. daca intra una la vrajeala lor.ar trebui sa se mai gandeasca odata inainte sa se apuce sa fie ''agatate''...
oare cand le vor veni mintea la acesti baietii...(cand or avea 35 de ani...si nicic atuncea.)
mi-e mila de fetele care se indragostesc de niste porcii care vor doar sa profite!
...
BAIETII ASTIA NU'S PENTRU TINE..crede-ma ca daca o sa mai fii prieten cu ei...vei deveni ca ei.pentru ca anturajul este mai puternic decat crezi
Ce ridicoli pot sa fie unii Dar oricum eu unul nu am procedat asa niciodata asa si nici nu am de gand
Fac pe grozavii, dar sunt infantili. Le circula hormonii like crazy si nu stiu cum sa se manifeste, isi inchipuie ca "umflatura" inseamna totul pentru o fata...nici vorba. La varsta asta "umflatura" este importanta pentru ei insisi doar. Daca nu te simti bine in compania lor, lasa-i si iesi cu baieti mai temperati.
Woow. Ce ridicoli cum zice si @raducu.Pai.daca nu stiau, pe fete nu prea le intereseaza ¨umflatura¨ aia din pantalonii lor si nici cate prietene au avut ei.Scuza-ma ca zic dar cat de destept poti sa fii sa te lauzi cu asa ceva?:-JDaca nu-ti place sa iesi cu ei, iesi cu alti baieti mai ¨copti¨ la minte.
Salutari.
Ce vrei ma...baietii sunt uimiti de faptul ca au si ei ceva care se misca acolo in pantaloni si au aceasta dorinta de a impartasi tuturor acest lucru...e ceva obisnuit pentru unii...
Nu imi plac baiti aia as prefera un bait care sa ma iubeasca cu adevarat sa nu as bata joc de mine si in primul rand sa nu se dee mare...mai cu putine cuvinte sa fie linistit
Stii, pentru unii din baietii aia noi, fetele, si nu numai noi, le mai zicem si cocalari. desigur, asta nu e valabil decat pentru cativa. eu sunt de acord cu tine. devin ff penibili.
nu cred ca stiu vreo fata careia sa i placa... ca un baiat sa se dea asa la ea... sincer...
Ehhh pai u sa nu faci ca ei daca vrei sa cuceresti o fata
da asa baietii de obicei cred ca fetele is interesate de acea"umflatura"...insa nu este adevarat, o fata apreciaza mai mult caracterul unui baiat decat acea "umflatura"
succes cu fata
Ehhh pai u sa nu faki ca ei daca vrei sa cuceresti o fata
da asha baietii de obicei cred ca fetele is interesate de acea"umflatura"...insa nu este adevarat, o fata apreciaza mai mult caracterul unui baiat decat acea "umflatura"
succes cu fata
Roxy are dreptate. pari de treaba. sa nu te schimbi
sa nu mai stai cu ei
nu merita
Vai de cate ori m-am amuzat pe seama acestor baietii
ei de fapt cared k incearca sa ne impresioneze cu ceea ce zic sau cu amuzamentul lor ridicol...de fapt sunt penali si noi suntem cele care ajungem sa radem de ei
ei cred ca noi radem cu ei dar de fapt noi radem de ei
deci pentru baietii care fac asa mai bine Potoliti-va k asa faceti o impresia proasta!
succes
Baieti sunt fiintele care au mare mare nevoie de o fata... dar aceasta e greu de luat...deci:vremuri disperate= masuri disperate
ksm1485 întreabă: