| Rechin a întrebat:

Mereu cand merg pe strada sau in parc cu bicicleta sau in mall ma mai intreaba unele fete ce fac (eu nu le cunosc) sau in parc cu bicicleta cand trec pe langa ele imi zic buna dar eu mereu ma prefac ca nu le aud si merg mai departa deoarece cred ca o sa zic ceva ce va parea ciudat sau o sa ma fac de ras. Cum pot sa scap de lucrul asta?

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Asta inseamna ca ai succes!
Inseamna ca fetele te plac si le atragi atentia,asa ca incearca sa intre in vorba cu tine ca sa va cunoasteti!
Nu te mai lasa intimidat,zambeste larg si raspunde frumos,nu cauta cuvinte sofisticate sau expresii neobisnuite,raspunde-le simplu,cum i-ai rapunde unui amic bun "am iesit la o plimbare","merg sa vad ce mai e nou in mall",chestii din astea.
Relaxat si zambitor!
Daca va cunoasteti si iti place vreuna din fete,vei avea timp destul sa-i spui orice altceva elevat, ciudat, straniu sau haios care-ti trece prin minte.
Dar prima impresie conteaza si cum tu nu le dai atentie, vor ajunge sa creada ca esti cu nasul pe sus si le ignori voit.
Fii sociabil si binevoitor, vei avea numai de castigat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Ai incredere in tine, si raspunde-le frumos, eventual daca iti place de fata respectiva, ii poti raspunde pe un ton mai dragut, ca si cum ai flirta cu ea.hee hee Daca te gandesti ca te vei face de ras, chiar te vei face. Nu te gandi la asta, doar raspunde ca si cum nu ar fi mare lucru, ca si cum te intreaba un prieten obisnuit ce faci, nu este mare lucru. Doar sa incerci sa fii oarecum detasat, fara sa te gandesti gen: "Nu ii raspund, poate ma fac de ras." Nu gandi asa, doar raspunde dragut si scurt si nu te vei face de ras. kiss

| Asian a răspuns:

Persiculosule raspunde fetelor fara teama. Poate ele te plac si tu dai cu piciorul la noroc. Hai CURAJ