Eu am deja 4:X... poate ma crezi nebun, dar imi plac enorm. ai gresit cand te-ai spalat. este la farmacie, crema de galbenele. ajuta foarte mult la vinderecare...nu o sa se faca coaja pentru ca odata ce s-a facut ai pierdut mult din claritatea tatuajului in momentul in care se cojeste... o sa arate decolorat si trebuie sa-l mai bati odata...
Nu trebuia sa o rupi... Trebuia sa o lasi sa treaca de la sine. Risti sa nu ti se fixeze bine tusul in piele. Mai bine iti iei o crema de galbenele si te dai cu ea sa ti se vindece mai repede. Si incearca pe cat posibil sa-l feresti de apa...
Nu mi-am facut niciodata tatuaj dar stiu ca dupa asta trebuia sa te dai cu o crema fff grasa, tocmai ca sa nu se cojeasca! Cel care ti-a facut tatuajul trebuia sa-ti explice, sau macar tu sa te interesezi inainte. Unde s-a format coaja, nu va mai ramane culoarea din tatuaj.
Nu e adevărat. Eu am primit ca instrucțiuni spălarea tatuajului dimineața si seara cu săpun dezinfectant după scoaterea foliei de protecție din plastic. Mi-a mai spus si ca este normal sa se formeze o cojită, dar aceasta trebuie sa fie foarte subțire, daca e groasa atunci este o problema
Asha i s`a intamplat unui amic... du`the la farmacia sa iti dea o crema pentru a e vindeca sh dupa du`the sa-ti refaci tatuaju` daca nu se mai vede complet, intr-un salon mai bun sh accepta doar de la un profesionist, care sa stie sa iti zica cum sa-l speli, nu in fiecare zi cu apa sh sapun...
Te poti spala dar inainte te dai cu un unguent...gen bepanten sau unguent de galbenele sa nu ajunga apa direct pe piele. unu la mana.si doi la mana.nu e adevarat ca daca ti se face coaja cand iti cade nu se mai vede bine.tocmai asta e.ca trebuie sa ti se formeze o pojghita subtire asa de coaja. e normal.stiu multe despre tatuaje deoarece vorbesc cu diferiti oameni care le fac sh care au.eu unu mi-am facut acum cateva zile primul tatuaj si deja e vindecat. daca stii sa ai grija de el si ce sa ii faci se vindeca mega repede.asa ca pace si la mai multe tatuaje in continuare fato:*
Nu ai voie sa rupii cojita tatuajului ca potii avea infectii cand ai rupto pierzi farmecul tatuajului si in rest e carne vie si intra nu ma-i microbii in carnea aia care ai rupt cojita? si potii avea bolii citeste aici nu ai voie sa iti ruptii cojita nu ai voie sa o zgarii si nu ai voie sa lovestii tatuajul iti zic astea cand se vindeca? complet http://www.roxy-tattoo.com/tehnica-si-siguranta-tatuajului.html
Va inselati mult prea mult. Chiar daca e intrebare din 2009. Trebuie sa iti speli tatualul dupa ce inaturi folia de pe el cu apa calduta si sapun antibacterian. (spala-te de 2-3 ori ) Si date cu bepanthen regulat Dupa ce ti se formeaza " crusta" las-o sa cada singura. iar apoi date vreo 3-4 zile cu nivea sau ceva sa hidrateze. Daca nu aveti un tatuaj nu mai va dati cu parerea.
Ms...deja folosesc un unguent Baneocin... da chestia e ca de unde s-a luat cojita inca e la fel aceeasi culoare... cel care mi l-a facut mi-a spus ca e normal acest lucru...
Buey ca sa va spun si voua...totul e ok nici nu mi s-a infectat nici nu mi s-a decolorat, culoarea e la fel...am o prietena care nu s-a spalat deloc in zona akeea si i s-a infectat si nici cojita nu i-a cazut...:*
Cojita alba cand va cadea, tatuajul isi recapata intensitatea. Asa m-am panicat si eu. Daca se vede culoarea pielii pe unde normal ar trebui sa fie acoperit, atunci e nu e bun. Si ca acea cojita neagra sa nu se rupa prematur, recomand hainele largi ca hainele stramte e posibil sa agate coaja si pigmentul sa iasa din piele si sa ramana tatuajul cu "gauri"
Buna! Mi-am facut si eu tattoo acum 10 zile...totul decurge perfect.numai ca acum s-a format ca un fel de cojita alba si cade scoarta neagra.parca nu mai e la fel de intens tatuajul. oare de ce? e normal? astept raspunsMultumeeeesc