| undercoveredwolf a întrebat:

Nici nu stiu cu ce sa incep. Problema mea este ca ma simt singura, urată si neiubită de oamenii din jurul meu (Mai puțin părinții. Ei au incercat mereu sa ma faca fericită, fiind și singura lor fiică). Am 18 ani și intru în clasa a 12-a. La liceu sunt bătaia de joc a tuturor colegilor. Nu numai a celor din clasa mea, ci si din alte colective. Am fost facută falsă, ipocrită, ba chiar jegoasă și urâtă din cauza coșurilor de pe fața mea (am o formă de acnee vulgară și nu pot scăpa de ea așa ușor). Prin urmare, când am avut un prieten si acesta m-a lasat, mi-a marturisit ca daca ar fi fost in locul meu, ar fi spart toate oglinzile si ar fi vomitat din cauza felului in care arăt. Sufăr de anxietate si atacuri de panică din clasa a 8-a, deci prin urmare mintea mea regândește excesiv tot ce fac și am făcut. Am mers la psiholog si apoi la psihiatru. Momentan sunt sub controlul pastilelor, dar am si unele momente in care am dureri de stomac, deci nu le mai iau. Citesc foarte mult, învăț pentru note cât mai mari și scriu. Pe viitor aș vrea să public un manuscris la care lucrez din clasa 9.

Răspuns Câştigător
| Notmyaccount a răspuns:

Buna! Voiam sa incep prin a-ti spune ca "imi pare rau pentru ceea ce traiesti", dar m-am razgandit. Nu imi pare rau si stii de ce? Pentru ca toate greutatilr prin care trecem ne fac mai puternici, iar pentru ca tu treci prin momente atat de dificile, sunt convinsa ca vei fi un om invincibil in viitor. Sigur, poate acum nu crezi, poate acum te simti mai slaba ca niciodata, dar asta se va schimba. Iti promit.

Cosurile trec. Acneea e acnee! Nu e vulgara, e doar acnee. Uneori ne invadeaza pielea si nu vrea sa plece orice i-am face, dar va pleca! Baiatul despre care vorbeai a spus ca el ar soarge oglinzile in locul tau si ignorand mitocania acestor cuvinte, vei realiza cat de slab este el: el ar fi spart oglinzile, tu nu. Tu te-ai uitat in oglinda si in zilele in care te-ai simtit urata (zile, pe care le avem toate de fapt) si poate ti-ai zambit sau poate ai plans, poate te-ai impacat cu ce vezi sau poate, dar nu ai spart oglinda, ba chiar mai mult: ai mers la scoala, ai suportat insulte, ai continuat sa inveti! Nu multi sunt capabili sa procedeze asa.

Colectivul din care faci parte e unul de proasta calitate, dar asta nu spune nimic despre tine. Faptul ca exista fete care demoralizeaza alte fete este grotesc! Daca exista fete care simt nevoia sa tranteasca colege, prietene, alte fete moral la pamant si acum citesc asta: dragile mele, nu fata asta, care are acnee e jegoasa, ci voi! Pentru ca aveti un caracter josnic! Cat despre baietii care insulta fete... E vizibila o clara carenta in educatie. Probabil ca au fost crescuti de alta generatie de femei, carora in anii de adolescenta li s-ar fi potrivit cele scrise mai sus. Josnici si ei, oricum!
Oricum, draga mea, ei cu atat vor ramane: cu un caracter josnic. Nu vor evolua, pentru ca sunt prea prosti. In plus, exista karma. Ce dai, aia primesti! In locul lor mi-ar fi frica.
Tu munceste in continuare, pana cand intr o zi, iti va merge atat de bine, incat le va fi rusine pentru felul in care s au comportat! Acneea, cum am mai spus, trece! Prostia e irecuperabila, mai ales ca la ei pare sa fie in ultimul stadiu. E prostie in metastaza? Spui ca te simti neiubita, dar nu cred ca ai avut de-a face si cu lume din alte cercuri, in afara de colegii astia pe care ii ai. Cunoaste lume, lasa lumea sa te cunoasca, calatoreste, fa-te remarcata prin cine esti si este imposibil ca lumea sa nu te indrageasca. Cat despre iubire, am inteles ca vine, cand nu o astepti si mie imi pare ca tu o cam astepti!?
Ai incredere in tine! Eu am.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Doamne mie nu-mi vine să cred că chiar treci prin așa ceva... mi se rupe sufletu
LA dermatolog ai fost? Dacă n-a fost bun du-te la altul. du-te la analize, caută cauza internă a acneei, ceva atât de violent e dat de ceva din interior și degeaba tratezi la exterior. anyway, ai cam scăpat, la facultate nu e lume de asemenea răutate

| Andreeush a răspuns:

La un dermatolog ai fost?

Răspuns utilizator avertizat
| Notmyaccount a răspuns:

As vra sa iti las un mesaj in privat, care sper sa te ajute, dar nu pot. M-as bucura sa imi trimiti un mesaj ca sa pot sa iti raspund.