| KoNs_KoNs_1992 a întrebat:

Salutare, nu prea stiu cum sa imi exprim asa spusa mea problema... pe scurt am in permanenta o stare foarte puternica de bunastare, adica sunt in permanenta foarte fericit, sa nu ma banuiti ca consum droguri sau trag din punga laughing, de fapt tin foarte mult la sanatatea mea, mananc foarte rar alimente din comert adica nu mananc carne din magazine sneksuri sau sa beau sucuri, limonada stoarsa la mana e cea mai buna rolling on the floor, cu carne ma alimentez o data pe an cand se taie porcu la tara ca tot romanu, exceptand faptul ca fumez sunt in regula.
Daca va intrebati de ce cred eu ca asta e o problema in loc sa ma bucur ca sunt o persoana cu o stare de spirit foarte fericita, eh... pai cand suneti la o inmormantare nu prea e de zambit sau in loc sa va ganditi la momentele petrecute cu perosoana decedata voi va ganditi cum ar fi sa il calaresti pe Predators pe spate, nu? happy pur si simplu si cand sunt afara cu prieteni la o samanta in spatele blocului (ca daca stam in fata suna o baba la politie, aia e nebuna tare) vine plictiseala aia si sentimentu ala de ce dracu fac cu viata mea, nu "fratele meleu" eu treba sa fiu fericit si sa zambesc, mai simt si eu sentimentu ala de tristete da atunci cand pierd 10 meciuri de lol la rand sau in caz de imi pierd telefonul, da cu tot cu astea gasesc imediat o solutie sa le rezolv si devin din nou si mai fericit ca mi-am gasit ocupatie mna... eu am 19 ani aproape 70kg, 1, 70m sunt destul de frumusel dupa cum zice mana laughing, mai am un an de stat acasa adica acum am trecut in a12a si sunt destul de bunicel la scoala adica eu chiar cred ca iau bacu la anul, da tot la capsuni in afara ajung laughing) am avut o copilarie destul de simpla adica m-am jucat metin in continu vreo 2 ani si restul noroi si rupe mingea in fata scoli.
Sincer eu ma bucur cat se poate ca sunt asa... da pe bune uneori e chiar de speriat starea asta continua, mi-e frica sa nu am vreo boala tropicala sau ceva, nu am gasit nici un factor care sa ma faca sa ma simt asa in continu.

2 răspunsuri:
| florinflorescu a răspuns:

Te felicit, esti un norocos. fericirea vine din lucruri marunte, iar tu alegi sa te bucuri de ele, altii aleg sa se planga. poate ai inclinatie de comediant sau actorie. pe de alta parte e normal sa fii asa la varsta ta, inca nu ai multe batai de cap. continua sa faci ceea sa faci, e de bine.

Răspuns utilizator avertizat