Fiecare om are o frica in el de ceva, e absolut normal sa-ti fie teama pentru ca esti uman.Referitor ca ai stat mai mult acasa nu-i chiar asa grav adica zic eu ca nai pierdut mai nimic, daca la 15 ani iti faceai un aturanj cu droguri, bauturi si femei-acum erai un pulanjiu vai de capu tau dar uite ca ai 19 ani si esti baiat de treaba de casa Nui neaparat sa esi in fiecare zi cu cineva, trebuie sa esi cind simti tu nevoia, sa-ti faci prietenii poate si o iubita astfel treci si de frica si de vei fi mai sociabil cu cei din juru tau.Bafta
Poi daca ai terminat liceul, angajeaza-te si prima impresie se face la 10 secunde dupa ce cunosti un om, deci prefa-te ca nu esti o persoana deloc timida iar colegii se vor acomoda cu asta si nu mai ai de ce sa te ascunzi pentru ca ei nu te cunosc. Eu asa am facut si am reusit. Cu colegii de la liceu vorbesc, ma inteleg dar daca ii vad pe aia din generala nici salut nu le zic.
Nu lasa frica de a esua sa te impiedice sa iti atingi visurile pentru toate exista un inceput.
Pai poate fiindca ti-e rusine fata de prietenii tai.Inceraca sa iti gasesti niste prieteni buni care sa te accepte asa cum esti!Sper ca te-am ajutat.Primesc funda?
Incearca si tu sa mai iesi din casa si sa socializezi cu persoanele din jurul tau.
Penaaaa1 întreabă: