| Numelenuconteaza007 a întrebat:

Salutare, o trecut ceva timp de când nu am pus o întrebare aici, mai precis 5 anihappy dar nu asta contează, sa trec la subiect. Asta e o întrebare în special pentru fete, pentru oricine mai corect asa. Toată lumea o trecut prin relatii, despărțiri, dar nu concep un lucru. Am început de câteva săptămâni sa vorbesc cu o fata, tipa sta aproape de mine cam la 2 km, dintr-o comuna învecinata cu satul meu, i-am scris eu într-o seara, totul o fost bine am vorbit mult, chiar și la tel, o zis ca și ea o vrut sa-mi scrie dar i-a fost cumva, de câteva zile relația s-a răcit, raspunde tot mai rar, cu mențiunea ca și lucrează dar asta nu scuza în totalitate și eu sunt ocupat cu munca. Ideea sta în felul următor, de ce voi fetele va plictisiți la un moment dat de băieți? Eu nu am încercat sa cer explicații de ce raspunde greu, pentru ca știu ca asta arata slăbiciune, ce părere îmi dați sa mai insist sa vb cu ea sau sa ii dau pace? Si ca să va faceți o idee eu am 23 de ani, iar ia 20, mulțumesc! Aștept răspunsuri de la voi.

Răspuns Câştigător
| isemilia a răspuns:

Nu toate fetele se plictisesc de baieti. Depinde doar de cei doi, la fel cum prietena ta s-a plictisit de tine dupa doar cateva saptamani, la fel sunt si fete care iubesc un singur baiat timp de mai multi ani, uneori chiar si daca nu e reciproc sentimentul. Asadar, depinde doar de fata si de felul in care priveste baiatul. Doar ea poate sa stie de ce nu mai e ca la inceput.

De asemenea, incearca sa o intrebi ce se intampla. Poate are niste probleme de care nu ti-a spus, ca sa nu te incarce. Poate e ocupata cu munca... Nu e necesar sa se fi plictisit. Spune-i ce te deranjeaza si intreab-o pe ea daca mai merita sau nu, fiindca doar ea stie ce simte pentru tine in acest moment si de ce vi s-a racit relatia.

| Numelenuconteaza007 explică (pentru isemilia):

Aștept sa vad ce sa întâmpla pe parcurs, mersi pentru răspuns?

1 răspuns: