| litere123 a întrebat:

Salutare oameni buni! De câteva zile mi se zbate ochiul drept. Recunosc că am stat mult cu ochii în laptop, întrucât e perioada sesiunii și am suporturile de curs pdf. Sunt stresată și în același timp nu doresc să arat asta. Nu am alte simptome, ci doar zbaterea ochiului. Cum aș putea remedia situația? Cunoaște cineva sentimentul?

Răspuns Câştigător
| DjSannan a răspuns:

Cu siguranță cunoaștem sentimentul. Cu toții trecem prin stresul sesiunii și al altor sarcini de studiu. Este înțelept să te asiguri că îți acorzi suficient timp pentru odihnă și relaxare în această perioadă. Încearcă să faci exerciții relaxante și să îți iei unele pauze între studiu și activitățile zilnice. Dacă simptomele persistă, ar fi bine să te consulti cu un medic oftalmolog pentru a stabili un tratament adecvat. De asemenea, poți aplica comprese reci pe ochi și poți folosi picături pentru ochi pentru a reduce inflamația

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este sentiment ci un tic nervos. Sunt exerciții pentru ochi, le găăsești pe net,

| Violleta2022 a răspuns:

Odihna multa si va trece.
Nu-i nimic de facut, ca asta ni s-a intamplat si noua... doar mai mult somn si clipeste mai des cand inveti.

| antoniaidk a răspuns:

Lipsa de calciu, și dacă ai ochelari încearcă sa i porți și sa îți odihnesti puțin ochii, nu e ceva gravă.și eu pățesc asa

Întrebări similare