| IonutSiAtat92 a întrebat:

Salutare oameni buni si frumosi.Ati patit vreodata sa va placa de cineva enorm de mult incat sa va ganditi zi de zi la acea persoana,dar ea sa nu va placa? E trist,pentru ca mie imi place de o fata enorm de mult,si nu pentru aspectul ei fizic care arata de nota 1000, ci pentru felul cum zambeste,cum glumeste.Dar sunt asa deprimat,cand stau cu gandul ca nu am sanse la ea, ma simt foarte trist.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce crezi ca nu ai sanse cu ea? Baga-te in seamă cu ea, vorbiti! Spune-i ce simti daca o iubesti! Deoarece mie ca fata imi place super mult, as putea spune ca iubesc un băiat care odata ma baga in seama, dar acum ca suntem la liceu nu prea mai vorbim... si mi-as dori foarte mult sa-mi dea mesaje, sa vorbim ca inainte. Iar eu nu mai îndrăznesc sa-i dau, deoarece ultima data m-a lăsat cu seen. Asa ca ce mai astepti? Nu fi ca fostul meu coleg, ca o sa ai de pierdut! Trimite-i mesaje, vorbește cu ea, invit-o în oras!

| Elide a răspuns:

Asa e viața, de rahat

| Cristinnah a răspuns:

Cine suntem noi sa stabilim standarde si sansele pe care le avem cu cineva? De ce crezi ca nu ai avea sanse? Te consideri urat, si ea e populara? Cred ca toti am patit asta la un moment dat, sa ne placa de cineva ^inaccesibil^ si sa ne simtim neajutorati si deprimati pentru ca, credem ca nu am avea nici o sansa cu acel cineva. Dar stii ce e mai rau decat asta? Regretul de la sfarsitul zilei, cand te gandesti 'ce ar fi fost daca'. Deci ce mai astepti? Spune-i!