Buna!
Eu te sfatuiesc sa mergi la salon si sa te faci cu ceara.Nu are de ce sa iti fie rusine, pentru ca persoana de acolo are experienta si plus ca e si femeie, deci stie ce ai tu acolo jos, nu te teme Nu esti singura fata care se face cu ceara.Este dureros si asa, dar se raresc mult mai mult firele de par si iti cresc si mai greu.Stiu ca o fata,cand s-a luat pentru prima data cu ceara nu a rezistat tot, adica era prea dureros in zone de mijloc si s-a epilat cat a putut. Apoi, cand se ducea, avansa putin cate putin, pana a reusit sa se epileze complet.
Aparatul este cel mai oribil lucru inventat vreodata Este tortura! Eu nici pe picioare nu pot sa ma fac cu el
SucceS!
Crema depilatoare de la farmec. Prima data daca o folosesti dai pe o portiune mai mica daca nu te ustura e buna, daca te ustura iti trebuie pentru piele delicata. Daca ti-ai luat deja pentru piele delicata cred ca nu o sa te usture. Trebuie sa aplici pe zona si astepti 3 min (foloseste manusi ca pute urat ) dupa cu un prosop ud te stergi.
Cu epilatorul este dureros, insa parul va fi mai rar cu timpul iar radacinile nu vor mai fi asa de groase. Eu in locul epilatorului (care mi se pare un monstru al dureri) ) folosesc ceara. Te sfatuiesc sa nu te mai faci cu lama, desi este mai ieftin si mai util, deoarece parul va fi mai des cu fiecare epilare.
Numai bine