Depinde cati ani ai? Eu zic sa nu te dai prea in vant.Macar iti plc de unu dintre aceii baieti? Sau doar asa...Atunci eu zic nu. Daca macar unu ti se pare dragut nah atunci da
Pai daca nu-i cunosti ar fi bine sa te intilnesticu ei dar sa ai cu tine o ruda apropiata putin mai mare si iesiti impreuna apoi cand ii vei cunoashte indeajuns le poti da nr... poti iesi impreuna cu ei etc.
Buna! Pai nu ti-asi recomanda sa iesi cu necunoscuti deoarece cine stie cu cine te poti intalni. pai daca nu ai mai avut prieten de mult asta nu inseamna sa te arunci in bratele primului baiat care iti face complimete sau altele, mai bine asteapta si vei vedea ca persoana care te iubeste nu isi va face intarzierea...toate la timpul lor!
Mai bine lasa-i sa te invite in continuare sunt niste casanova nu te iubeste nici unul dintre ei.toti sunt la fel.daca vrei intreabai daca te iubesc si daca da fai sa o dovedeasa.cel care te iubeste cu adevaratva face orice pentru tine isi va da si viata daca e nevoie asta e iubire. punele foarte putin rabdarea la incercare dar vezi sa nu ii enervezi.cel care va face orice pentru tine si va fi cel ma rabdator si intelegator acela poate sa fie prietenul tau dar totusi ai grija ca si el te poate trada. daca vrei ma multe sfaturi lasa-mi un mesaj si iti dai id-ul meu pop ai grija ce faci!