Sunt Simpla Dar prea complicata Iubesc dar Urasc Iubirea Ador Soarele dar Intzeleg Ploaia Sa nu`mi faci Rau Sunt atat de Inofensiva inkt o sa iti Para Rau
Am stilu` meu propriu` de viata` Fac un pas` sh stau in fata`
Oricee ` ღ S`ar Intampla ` ● ` Nu Raman ` In Spate ` ╚» ` Am Grija Sa ` Fiu ` ღ ` Mai Presus De toate
• Unii nu ma suporta ●. Ii tratez cu indiferenta ●. Orice s' ar intampla ●. Voi zambi intotdeauna ●. Si nu ma vσi schimba ●
Baietii trebuie tinuti in PUFFF... PUFF o palma... PUFF un pumn
Mereu cu zambetul pe buze • Nu se streseaza • Nu prea o intereseaza ce urmeaza
CeI care ne critica si ne invidiaza ~[]~___Vor doar sa ne scHimBe___PenTru cA vad in nOi ceea cE Ei nu vor Fii niciodata
DaU RiMe CoErEnTe; xTe ArD La SeNtImEnTeTi Se PaRe Un MiRaJEo ItI SpUn Ca Nu Ai CuRaJInTrA In AnTuRaJFaC Ce FaC Si Te ScOt DiN PeIsAj
Te minti si acum! desi ti`e dor! Ai pus orgoliul in fata sentimentelor!
sper ca te-am ajutat
O fata buna` poate sa devina repede rea` asa ca date`n colo` si nu te mai baga`n viata mea`
Sti ca imi plac golanii dar tu nu esti genul pe care sa-l prezint lui mami.
As vrea sa fiu cum o sa fiu asa ca lasati-ma sa traiesc cum stiu. Lasati-ma sa fac si bune si rele dar sa stiu macar ca sunt greselile mele.
Sunt o fata alintata, pe baieti ii dau pe spate…sunt o fata frumusica si de nimic nu-mi este frica!
Ma respecti, te respect. Ma iei cu vrajeala, te iau cu vrajeala. Ma ataci, ma apar. Ma urasti, nu te urasc. Si stii de ce? Pentru ca ceea ce pe tine te caracterizeaza, pe mine nu ma defineste.
Anna_8948 întreabă: