Eu cred ca s-a simtit un pic prost ca nu ai condus-o acasa dupa ce ati vizionat filmul impreuna, dar iti poti cere scuze si acum si spune-i ca aveai sa te intalnesti cu altcineva dupa sau pur si simplu ca trebuia sa ajungi altundeva.Nu stiu cum sta treaba cu dansul, insa fii mai tupeist! Nu ajungi prea departe cu timiditatea, iar prietenul meu mereu imi spune ca daca nu risc nu castig Deci te poti "baga" in treaba asta si incearca sa ii dai semne ca o placi.Cred ca daca sunteti in aceeasi clasa colegii vor face fite in felul lor, insa nu-i lua in seama Daca voi doi veti fi impreuna, faceti-va cat mai multi prieteni buni si nimeni nu va mai zice nimic Iti urez noroc cu acea fata si sper sa te descurci
Mihnea, sa stii ca e chiar foarte bine ca iti este coega de clasa! Ea pare sa te placa, poate ca iubit, poate ca prieten, intreaba-ti cativa prieteni in care ai incredere sa vada ce parere are ea despre tine, dar dac iti este teama sa nu afle nimeni incearca altceva.Invito in oras, la inceput cu clasa, apoi cu mai putini prieteni in jur si mai apoi doar voi doi.Nu te teme sa vorbesti cu ea, cum ai facut la dans. Vorbeste despre hobbyuri, prietene(gen ce ai mai facut cu prietenele sau ce iti place sa faci), scoala si chiar moda, nu trebuie sa vorbiti despre cine stie ce, nu te ingrijora! Bye
I-am spus dinainte sa inceapa filmul ca trebuie sa ma intalnesc cu cineva atunci si imi pare rau ca nu o pot conduce acasa. M-am scuzat si apoi printr-un sms .
Cred ca nici ea nu a "schitat" nimic la film tot de teama unui refuz. Iar la dans nu sunt sigura ca voia sa insinueze c s-a plictisit de tine. poate nu e genu care danseaza pe melodii asa lente.
Mai invit-o si tu prin parc.nu neaparat singuri, cu prietenii vostrii mai buni; Puteti juca adevar si provocare. Poti vorbi cu un prieten inainte ce intrebari vrei sa-i puna sau ce provocari gen: "Ce parere ai despre Mihnea?" sau "Iti place Mihnea?" sau "te provoc sa-l pupi pe obraz/ sa-l imbratisezi.sau poate chiar si "sa-l sarutzi!"
Noroc!
Am trecut un pic de faza cu adevar sau provocare . Nu cred ca ar mai parea incantata sa joace totusi. As putea totusi sa pun o fata sa o intrebe asa pe ocolite, dar mi-e ca afla de la altii apoi si nu prea cred ca e de bine asta nu?
Pentru mine adevar si provocare nu are varsta, uitasem sa-ti spun asta.
Dar chiar daca afla asta de la altii nu este sfarsitul lumii, exista o mare posibilitate sa fie fericita ca aude asta. Nimeni nu stie miscarile corecte in viata, nu?
Asa este, tocmai de-asta incerc sa cer parerea altora, pentru ca nu stiu care ar fi miscarea corecta .