Buna, mai bine un control la medic pentru ca medicul va sti tipul tau de ten, tratamentul ideal pentru pielea ta, nu ma incerca toate produsele fara prescriptie medicala ca cine stie ce crema iti este indicata...
Eu te sfatuiesc sa mergi la un dermatolog. el va sti cu sigurnta ce tip de creme sunt bune pentru tine.nu mai incerca tot felul de creme din comert deoarece acnea se poate agrava.
Daca ai incercat mai multe metode si tot nu am mers. iti ramane medicul dermatolog. pup :*
Ori dermatologu ori daca nu fa o vizita la cosmetica si fa un tratament acneeic... Cred c asa se numeste oricum ideea e sa te duci la cosmetica si sa iti stoarca toate cosuriile la abur... s-ar putea sa functioneze cunosc cateva cazuri...
Mult noroc
Pai...incearca sa te "speli" cu spirt. pui putin spirt pe un tampon demachiant si dai pe fata, nu se intampla nimic rau:*sau poti sa incerci cu mălai.
Nu te duce la cosmetica sa ti le stoarca la abur, o s ati apara mai multe si dupa aia trebuie sa mergi 1 data la 2 spat sau ceva de genulmai ales daca ai tenul gras...incearca totusi cu spirt1 data la 2-3 zile
Buna,
Eu zic sa consulti un medic dermatolog bun, si sa apelezi la plante, la produsele naturale 100%, care sunt cele mai bune si mai eficace remedii, dupa parerea mea.Asadar iti recomand un produs despre care am auzit numai lucruri bune http://www.tratamente-boli.com/......activ.html
Bafta si o zi buna!
skorn întreabă: