anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare scumpilor. as dori si eu un mik ajutor pentru ca nu mai stiu ce sa fac. am o acnee enervanta de 7 ani cred si simt ca innebunesc, am luat zynerit, acneon ...etc, o gramada de bani si nu scap de ele. imi puteti da vreun sfat. jur ca imi vine sa o iau razna, imi ie rusine sa mai ies din casa cu fata asta. pls help me. multumesc din sufletel. pop aveti grija de voi

11 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, mai bine un control la medic pentru ca medicul va sti tipul tau de ten, tratamentul ideal pentru pielea ta, nu ma incerca toate produsele fara prescriptie medicala ca cine stie ce crema iti este indicata...

| Hmmmm a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa mergi la un dermatolog. el va sti cu sigurnta ce tip de creme sunt bune pentru tine.nu mai incerca tot felul de creme din comert deoarece acnea se poate agrava.

| marsy a răspuns:

Daca ai incercat mai multe metode si tot nu am mers. iti ramane medicul dermatolog. pup :*

| Bloo2 a răspuns:

Du-te neaparat la dermatolog...

| Raiden a răspuns:

Ce-i aia zynerit?
Nu exista in farmacii.
Zineryt poate ai folosit.

| Andreeagen a răspuns:

Ori dermatologu ori daca nu fa o vizita la cosmetica si fa un tratament acneeic... Cred c asa se numestethinking oricum ideea e sa te duci la cosmetica si sa iti stoarca toate cosuriile la abur... s-ar putea sa functioneze cunosc cateva cazuri...
Mult noroc

| plasticstyle a răspuns:

Pai...incearca sa te "speli" cu spirt. pui putin spirt pe un tampon demachiant si dai pe fata, nu se intampla nimic rau:*sau poti sa incerci cu mălai.

Nu te duce la cosmetica sa ti le stoarca la abur, o s ati apara mai multe si dupa aia trebuie sa mergi 1 data la 2 spat sau ceva de genulstraight facemai ales daca ai tenul gras...incearca totusi cu spirtwinking1 data la 2-3 zile

Sa-ti*
dupa aia*
saptamana.*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Institutul Cantacuzino creeaza auto-vaccin pentru acnee, eficace 100 %, nu raman cicatrice. Pret 20 roni.

| larisag a răspuns:

Buna,
Eu zic sa consulti un medic dermatolog bun, si sa apelezi la plante, la produsele naturale 100%, care sunt cele mai bune si mai eficace remedii, dupa parerea mea.Asadar iti recomand un produs despre care am auzit numai lucruri bune http://www.tratamente-boli.com/......activ.html
Bafta si o zi buna!