| Adry4N a întrebat:

Salutare, si cu respect la toata lumea. De curand, m-am certat cu prietena mea, si ne-am despartit. Si, tot o tine pe a ei ca vrea sa fie o perioada singura, si nebunii de genul acesta. De tinut, tine la mine, de iubit ma iubeste, eu asa cred, relatia a fost de 2 ani de zile. ( va zic asa pe scurt ). De stat, fara ea, fara sa vorbim, nu pot sta, deci chiar nu pot, imi cere imposibilul prin chestia asta. ( certurile astea, cateva din ele, sunt din cauza cacatului de facebook, darar dracu in el sa dea, ca ne-o distrus creerele la toata populatia sad )

Cateva texte din mesajele cu ea:

ea: "Vreau sa fiu singura si nu stiu ce o sa fac dupa. Adica in legatura cu relatia. Nu stiu. Nu ma mai intreba acum "

eu: adica numai prezint nici un interes pentru tine?

ea: nu am zis asta. am zis ca numai e ca inainte

eu: la ce te referi cand spui asta?

ea: intelege si tu, am zis ca numai e ca inainte, adica numai tin la tine ca inainte

Cu mama ei la telefon, am mai vorbit, si imi spune ca mai vorbeste cu ea si se gandeste la mine, ce mai fac, de astea. I-a spus si mamei ei ca vrea sa mai fie singura putin timp. I-a zis ca nu vorbeste cu nimeni. Am putin sprijin si din partea mamei ei, a spus ca nu vrea sa ne vada suferind pe amandoi. Si ajuta si dansa cu ce mai poate.

Ea e ciudata in acest moment. Prin ciudata, ba spune ca numai vrea sa fie deloc cu mine, apoi ba spune ca vrea sa stea o perioada singura fara sa ne impacam. Apoi ba spune ca numai vrea sa vorbim nici prin mesaje deloc. Numai stiu ce sa fac. Cu prieteni care am mai vorbit, spun ca are pe altul sau vrea sa incerce cu altul, si apoi daca vede ca nu merge, se intoarce la mine. Deci, am slabit ca dracu 15 kg. *** this ***.

Pe data de 18 martie, trebuia sa facem 2 ani si o luna, si i-am dat mesaj la 12 noaptea, unul lung, si frumos. Si nu a raspuns. Am intrebato dimineata, daca l-a primit si l-a primit, si am intreato daca a plans, si cica da, si nu a putut dormii toata noaptea.

Aseara, i-am dat mesaj, spunandu-i ca o iubesc, si ca imi este dor sa o sarut pe frunte, si sa o strang in brate foarte tare. A inceput sa planga ( mi-a spus mama ei, ca plangea ). La fel.

Am mai fost despartit de pe 11 februarie, si pe 18 februarie ne-am impacat, si facusem 2 ani.

Ce sfaturi imi puteti da? Sa o las un timp in pace? Nu pot, nu pot sta fara sa vorbesc cu ea, insa ea zice ca poate rezista.

Eu nu am auzit de chestia asta:" tin la tine, dar nu asa de mult ca inainte ", pe bune acuma. laughing

Răspuns Câştigător
| AlexandraAndra14 a răspuns:

Poate vrea sa iti spuna ceva si nu isi gaseste cuvintele. Sau crede ca a gresit intr-un fel fata de tine si ii este rusine ori...pur si simplu are multe lucruri pe cap si e confuza. Dupa parerea mea ar trebui sa ii acorzi putin spatiu si timp ca sa isi adune gandurile.
Ps: Pare o relatie minunata. Sper sa va impacati.

10 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Este timpul sa lasi fata in pace. Ea doreste sa rupa relatia si nu a gasit o metoda mai buna sa-ti spuna acest lucru. Acepta faptul ca o relatie are si un sfarsit si acesta a venit.

| Adry4N explică (pentru neutrino):

Cam greu, sa accepti.

| neutrino a răspuns (pentru Adry4N):

Fluturasii vin si pleca si pentru acest lucru este posibil sa nu fie nimeni de vina. Asa este in viata.

| T0T a răspuns:

Dacă a spus că nu ține la tine ca înainte, îți recomand să te desparți de ea. Ar trebui să știi ce înseamnă asta când îți spune o fată.

| SkyPilot a răspuns:

De cate ori am auzit povestea asta, relatia nu a mai durat mult. Trimite-i un buchet de trandafiri rosii. E foarte greu sa iti spun ce sa faci. Unele chiar vor sa fie lasate in pace, altele vor zice ca nu te intereseaza. Mergi undeva pe calea de mijloc, da-I cate un semn bine gandit la fiecare 2-3 zile. Bafta!

| Adry4N explică (pentru SkyPilot):

Sa stii, ca eu chiar ma gandeam la aceasta chestie, cu trandafirii. Cand e ea la scoala, sa ii trimit niste flori acasa, pe patul ei. Sa le aiba, si cu un biletel ceva.

| SkyPilot a răspuns (pentru Adry4N):

Trimite ca sa fii impacat fata de tine ca ai luptat. Lucrurile nu arata insa bine. Cand ti se spune asa ceva, ea nu mai vrea sa continue relatia. Cel mai adesea a pus ochii pe altcineva. Eu sunt destul de cinic, privesc manifestarile de acest fel la fete drept un circ ieftin ca sa se simta bine fata de ele insele, ca vezi Doamne au suferit, dar nu au avut alta alegere. Am vazut asa ceva de multe ori pe la amicii mei si am patit-o si eu odata. Numai ca in cazul meu stiam deja de cateva luni ca nu mai are sentimente pentru mine, sunt acele mici semne care iti arata cum stai in realitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragostea intre parteneri e ca sapunul pe sfarsite.Stii, cand iti ramane o coaja si observi ca nu mai face spuma ca inainte.To ce era intre voi s-a cam consumat.Ai pus perna ca un psihopat pe relatia asta pana s-a sufocat.
Nasol sa stii ca singura fata de pe planeta asta nu te mai iubeste, nici eu nu stiu ce-as face.
Las-o in pace! cred ca te-ai simtit bine cand ai aflat ca plange...

| matematician a răspuns:

Incearca sa nu o mai sufoci cu dragalaseniile si cu pupici si altele... acorda-i timp, nu o mai cauta, incearca sa treci cat de cat peste, iar daca va dori din nou sa fie cu tine, vei stii asta, pana atunci in opinia mea nu cred ca ar putea fi ceva de facut.
De regula iti dai seama cat de importanta este o persoana pentru tine, cand nu mai primesti atentie din partea ei, cand e pe punctul de a pleca definitiv din viata ta, acesta ar fi sfatul meu!
Toate cele bune

| BiancaFGM a răspuns:

Eu cred ca vrea sa fie cu altcineva si nu stie cum sa-ti zica tongue
Las-o in pace si gaseste pe altcineva... sigur se v-a intoarce la tine daca te vede cu alta fata : ))))