Poate vrea sa iti spuna ceva si nu isi gaseste cuvintele. Sau crede ca a gresit intr-un fel fata de tine si ii este rusine ori...pur si simplu are multe lucruri pe cap si e confuza. Dupa parerea mea ar trebui sa ii acorzi putin spatiu si timp ca sa isi adune gandurile.
Ps: Pare o relatie minunata. Sper sa va impacati.
Este timpul sa lasi fata in pace. Ea doreste sa rupa relatia si nu a gasit o metoda mai buna sa-ti spuna acest lucru. Acepta faptul ca o relatie are si un sfarsit si acesta a venit.
Dacă a spus că nu ține la tine ca înainte, îți recomand să te desparți de ea. Ar trebui să știi ce înseamnă asta când îți spune o fată.
De cate ori am auzit povestea asta, relatia nu a mai durat mult. Trimite-i un buchet de trandafiri rosii. E foarte greu sa iti spun ce sa faci. Unele chiar vor sa fie lasate in pace, altele vor zice ca nu te intereseaza. Mergi undeva pe calea de mijloc, da-I cate un semn bine gandit la fiecare 2-3 zile. Bafta!
Trimite ca sa fii impacat fata de tine ca ai luptat. Lucrurile nu arata insa bine. Cand ti se spune asa ceva, ea nu mai vrea sa continue relatia. Cel mai adesea a pus ochii pe altcineva. Eu sunt destul de cinic, privesc manifestarile de acest fel la fete drept un circ ieftin ca sa se simta bine fata de ele insele, ca vezi Doamne au suferit, dar nu au avut alta alegere. Am vazut asa ceva de multe ori pe la amicii mei si am patit-o si eu odata. Numai ca in cazul meu stiam deja de cateva luni ca nu mai are sentimente pentru mine, sunt acele mici semne care iti arata cum stai in realitate.
Dragostea intre parteneri e ca sapunul pe sfarsite.Stii, cand iti ramane o coaja si observi ca nu mai face spuma ca inainte.To ce era intre voi s-a cam consumat.Ai pus perna ca un psihopat pe relatia asta pana s-a sufocat.
Nasol sa stii ca singura fata de pe planeta asta nu te mai iubeste, nici eu nu stiu ce-as face.
Las-o in pace! cred ca te-ai simtit bine cand ai aflat ca plange...
Incearca sa nu o mai sufoci cu dragalaseniile si cu pupici si altele... acorda-i timp, nu o mai cauta, incearca sa treci cat de cat peste, iar daca va dori din nou sa fie cu tine, vei stii asta, pana atunci in opinia mea nu cred ca ar putea fi ceva de facut.
De regula iti dai seama cat de importanta este o persoana pentru tine, cand nu mai primesti atentie din partea ei, cand e pe punctul de a pleca definitiv din viata ta, acesta ar fi sfatul meu!
Toate cele bune
Eu cred ca vrea sa fie cu altcineva si nu stie cum sa-ti zica
Las-o in pace si gaseste pe altcineva... sigur se v-a intoarce la tine daca te vede cu alta fata : ))))