De ce sa fie ciudat? Eu un mod neobisnuit in sensul bun al cuvintului. Si mie imi place noaptea, pentru ca e momentul relaxarii dupa o zi grea. Imi place ploaia pentru ca sunetul ei ma calmeaza, iar mirosul ei mereu ma face sa zimbesc. Cred ca toti ar trebui sa invete sa se bucure de aceste mici cadouri pe care le primim zi de zi, pentru ca anume ele ne pregatesc de obicei pentru lucrurile mai putin placute pe care le putem primi in continuare. Vara ne bucura de razele soarelui ce parca ne gidila, iar valurile marii ne dau un frumos sentiment de libertate. Fiecarui om ii plac lucruri diferite, si e Ok dupa parerea mea, atita timp cit lucrurile sunt in limita bunului simt. Mi-ar placea si mie sa pot iesi noaptea la o plimbare cu ceva cald in mina
Daca ti-ar placea sa iesi de ce nu o faci?
Prima oara m-am gandit si eu "hmm sa ies afara la ora asta in ploaie, ce o sa zica parintii ca sunt nebun sau prietenii ce parere vor avea?", dar intr-un final am decis sa nu imi pese ce cred alti si sa fac ce-mi place.
Daca lucrezi e alta treaba trebuie sa te odihnesti pentru munca dar si atunci in weekend poti incerca, daca nu lucrezi sau nu trebuie neaparat sa te culci devreme incearca si tu, te poti simti bine si fara persoane in jurul tau trebuie doar sa te descoperi, sa stii ce te relaxeaza, ce te face sa te simti bine.
Am avut cateva incercari de a alerga noaptea pe stadion singur,a fost foarte bizar pot spune,se auzeau greieri,alergam cateva ture de teren,stateam iar alergam,era totul ok,nu se vedea nimic,auzeam totul in jurul meu cum prinde viata, iarba uda cu picioarele goale alergand, mai ales acea adrenalina cand te gandesti ca esti singur, oameni dorm, plus ca o data ma prin si o 'ploaie mica' a fost ok si da cred ca esti 'normal'. Se spune ca exista oameni care au o vrabiuta pe cap, alti au stoluri
Este o parte din farmecul noptii care imi place mult, exact cu ai spus si tu auzi totul in jurul tau cu prinde viata, auzi diferie sunete unele care nu stii exact de ce sunt produse si de multe ori ai senztia aia ca esti privit, iubesc acea senzatie, cine ma poate privi o fantoma ? E in regula, chiar mi-am dorit sa vad o fantoma, dar nu ma sperie noaptea chiar imi place intunericul, mai sunt unii calora le e frica sa mearga noaptea pe strada de la prea multe filme de groaza vazute
Esti un visator, un romantic! Rar mai intalnesti baieti de genul asta. Ferice de fata pe care o iubesti! De ce cereti toti "funda" la orice intrebare.Cui ii face placere sa raspunda, v-a raspunde, cui nu, nu.
Si mie mi sa pare foarte relaxanta ploaia, personal imi place orice tip de vreme doar sa fiu langa oamenii potriviti.
Eu zic ca nu este deloc ceva ciudat! Multi oameni au anumite placeri si feluri prin care se relaxeaza Spre exemplu si mie imi place muult cand ploua! Eu ascult foarte multa muzica pentru ca ma relaxeaza sau cant la chitara. Mie chiar imi place modul tau de a te relaxa! :*
Nu e nimic neobisnuit, gusturile nu se discuta. Cel putin eu nu vad nimic ingrijorator.
BUCURROBERTA întreabă: