Da, asta mi se întâmplă şi mie. Sunt cazuri în care porţi o discuţie cu o persoană nu prea vorbăreaţă şi la un moment dat nu mai ai despre ce vorbi şi e cam jenant...Mie mi se întâmplă des şi de asta grupul meu de prieteni se reduce doar vreo 2-3 persoane, restul cunoştiinţe .
Dar sunt şi momente când prinzi o persoană super socială şi e frumos cu discuţi cu ea, dar la un moment dat îţi dai seamă că de fapt aceea persoană vorbeşte mai mult şi tu n-ai spus nimic, apoi vrei să zici ceva şi nu ştii ce - iar e jenant.
Aşa eşti tu, trebuie să-ţi pui în minte să încerci să vorbeşti despre orice, nu ştiu ce să-ţi propun altceva.
Şi, în legătură cu "ce ţi se întâmplă", am şi o teorie: ai ajuns la o anumită vârstă (câţi ani ai?) şi începi să realizezi că socializarea e foarte importantă în viaţa socială, are rolul principal şi tu nefiind un tip prea vorbăreţ, începi să te îngrijorezi, dar stai liniştit, există şi o cale, deşi nu prea cred că o să reuseşti. Ai putea începe prin a vorbi cu persoane sociabile şi să încerci să fii şi tu ca ei.
Sper că ţi-au fost de ajutor rândurile scrise de mine şi îţi urez baftă cu ce ţi-am propus!