| AdY a întrebat:

Salutare, sunt Ady si am 12 ani. Locuiesc in Chisinau. Eu am 155 cm inaltime si 41 kg. ma ocup cu sportul in special culturismul si boxul. Maninc de vreo 5 ori pe zi si aproximativ 3100Kcal pe zi(asta normal). De foarte mult timp ma chinui sa cresc in greutate si nu pot. Spuneti va rog ce sa fac? cum sa cres pina la vreo 52 kg? Ajutati-ma varoggg

9 răspunsuri:
Shin
| Shin a răspuns:

S-ar putea sa fii ectomorf(ca mine), daca da, iti voi ura mult noroc in continuare caci nu va fi usor de tine. DAR, cand ai sa uresesti sa te faci mai mare, nu ai sa ai burta doar pachetele, pachetele tongue 3100 Kcal e destul de bine. Iti recomand un shake cu concentratie ridicata de carbohidrati (Total Mass, Gainere, etc) de 3-4 ori pe zi. Imediat cum te-ai trezit, unul la o ora inainte sa te culci, si cel de-al 3-lea imediat dupa antrenament. Ai mare grija sa incepi sa faci cardio cand vezi ca incepe sa se depuna pe unde nu trebuie (burta tongue )

Eu am avut mai toata viata 65 kg la 1, 90 m tongue Mi-a fost foarte greu dar la un momendat m-am pus pe treaba si am ajuns la 82 Kg, and counting big grin. Tinta este de 95 Kg tongue

Numai bine, Shin.

| want2bMajestic a răspuns:

Nu iti face griji. tu inca te mai dezvolti. si eu am fost la fel ca tine in privinta greutatii, dar se schimba deodata cu anii.

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Consumul mare de carbohidrati creste greutatea.
Faptul ca nu te ingrasi inseamna ca ai un consum declaorii mai mare decat consumi, sau metabolismul tau este puternic. Ai putea incerca o dieta pe baza de carbohidrati (sa cresti ratia de kcal), dar se poate sa creezi niste dereglari incat sa ajungi obez, si sa nu mai poti da jos kilogramele in plus.

| mimi_1975 a răspuns:

Vezi si tu cum iti sunt parintii... daca nu au probleme de asa gen-nu te chinui dar daca da-degeaba iti rozi mintile :-))

| nolimits a răspuns:

La varsta ta singurul loc unde ai putea sa cresti in greutate ar fi sub barbie, pe burta, picioare si nu mai stiu eu unde... iti zic ceva de care sunt foarte sigur - ai sa regreti pentru ca ai sa ramai cu 155 cm ai tai daca te tii de culturism... asteapta sa faci 1.74 macar si p eurma te poti tine de astea... am prieteni si un var care sa apucat de culturism de la vreo 15 ani si sunt cu un cap mai mic decat mine si ultimul lucru pe care il doresti in viata e sa mergi cu iubita pe strada( ea in tocuri) si sa tii mana putin ridicata sa poti ajunge la mana ei... gandeste-te la imaginea asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa renunti la sport.

| smooth a răspuns:

Ar trebui sa mergi la medicul de familie sa iti dea ceva pentru greutate el stie mai bine.baftahappy

| maryanv1975 a răspuns:

La anumiti ani trebuie sa ai greutate cand o sa mai cresti o sa te mai ingrasi putin si asa continuu

| ady12friend a răspuns:

Sunt ady
vreau sa va spun ca la sala de forta nu ridic greutate de jos in sus eu doar trag de sus in jos... eu cresc destul de repede...sa nu credeti ca la sala de forta sint intr-un pas ca acei mari...nici nu-mi trece pin cap sa ridic de jos in sus... poate doar greutati mici...