Hmmmm, de obicei băieții au inițiativa. Lasă-l pe el să inițieze ce e de inițiat
Ar trebui sa-i respecti dorinta. Se pare ca are alte ganduri sau te pastrează de rezervă.
Păi nu știu dacă neapărat asta este dorința lui sau dacă și el mă place și ii este rusine sa-mi spuna asta. e foarte timid! Eu ma gandesc ca nu ar mai accepta sa stau langa el daca nu m-ar place. Si m-am gandit sa-i respect decizia dar ori de cate ori il vad ma indragostesc mai tare. mai ales că atunci când vorbește cu mine își schimbă vocea și devine din ce în ce mai drăguț.
Este tot cel din aprilie de care vroiai sa te desparti?
Ah. nu! Ala e dus de mult))
Este trist cand un baiat nu te place si nu este atras de tine, ca nu-l poti forta sa te iubeasca sau placa, indiferent cat de mult ai vrea.
Eu 17, iar el 20
Hmmmm, de obicei băieții au inițiativa. Lasă-l pe el să inițieze ce e de inițiat
Să îl iei de mână. Cam atât, deocamdată. Apoi să îl imbrățișezi, așa, ca din greșeală.
Mă apucă nostalgia când văd postări de genul asta. Uneori mi-e dor de perioada asta.
Cred că poți să stai cumințică și să te comporți ca și până acum. Daca în viitorul apropiat nu se schimba nimic, atunci poate că nu a fost să fie cu el. Deși de obicei când un băiat (bun) simte că e apreciat, oferă apreciere la rândul lui.