| Baiattt a întrebat:

Sunt foarte timid si nu stiu cum sa vorbesc cu fetele. Despre ce sa vorbescu cu ele sau sa glumesc cu ele sa ma bag in seama cu ele. Deja nici cu baietii nu prea stiu ce sa vorbesc straight face parca am lipsa de comunicare nu stiu cei cu mine straight face Si la ora cand avem ora libera toti vorbesc, stau cu un baiat in banca si habar n-am despre ce sa vorbesc si asa ma plictisesc sad. Deci nici cu fetele nici cam cu baietii straight face. Imi dati ceva sfaturi cum ar trebui sa procedez sau ceva straight face...

2 răspunsuri:
| lolly_3072 a răspuns:

Pai.simplu.te duci si te bagi si u in vb cu prietenii tai adica important e sa zici ce gandesti nah.happysa iesi mai des pe afara cu prietenii tai si sa vezi ca sigur incepi sa fi mai sigur pe uh.:* daca e da'mi pe privat id'ul tau si poate mai vb...big grin.succes.:X

| Criss2007 a răspuns:

De ce frate? Gen nu ai de ce. Efectiv te duci și vorbești, nimeni nu o sa te considere ciudat îți garantez, eu de ex anul trecut pe A9a înainte să mă transfer la alt liceu, aveam un coleg extrem de timid și
m-i s-a făcut milă de el într-un fel și m-am dus și am încercat să mă apropii de el și chiar s-a deschis spre mirarea mea. Deci încearcă să te deschizi si o sa fie bine. Dacă nu încearcă mai întâi pe online sa vorbești cu colegii tai pe care o consideri de treabă și încercă să te deschizi acolo apoi încet încet în real.