| sabin25 a întrebat:

Salutare

Sunt in clasa a VI -a. Toti fac misto de mine ca nu stiu sa ma bat. M-am Batut cu unu vineri si m-a batut, si m-au enervat de n-am mai putut. Eu sunt un baiat linistit nu e Hobby meu asta.Nu ma lasa sufletu sa dau intr-unu cu toata forta mea. Da pe mine nu m-a invatat nimeni sa ma bat. As dori un ajutor. Ce sa fac?.

Dau

Răspuns Câştigător
| Fantastic7 a răspuns:

Vrei sa inveti sa te bati?
Dupa parerea mea fetele si baietii care se bat sunt niste mahalagii happy
Daca esti un om destept si bine educat ai sa-ti rezovi problemele pe cale diplomata,adica discutie calma fara injuraturi si cuvine urate.
Foarte bine ca esti un baiat linistit,asta inseamna ca esti deosebit de toti colegii tai badarani si idioti care se bat ca fraierii.
A,si, nu trebuie sa demonstrezi nimanui nimic, pentru ca tu esti cine vrei tu sa fii, nu ce vor altii, asa e cel mai bine :*

| vRaz a răspuns (pentru Fantastic7):

Trebuie totusi sa luam in considerare ca nu toate se rezolva pe cale diplomatica oricat ai incerca. La un anumit punct o sa trebuiasca sa stii sa lovesti!

| Fantastic7 a răspuns (pentru vRaz):

Dragul meu,cel destept cedeazahappy
Daca tu sari la el sa ii dai palma inapoi, inseamna ca te razbuni.
Daca nici nu iei in seama persoana respectiva cand te ataca, mai tare o s-o enervezi decat daca i-ai umfla ochii.
Si oricum, chiar daca inveti tu sa te bati si devii mare "golan" tot iti vei gasi "nașul" la un moment dat, si va fi mult mai dureros decat daca ar fi vorba despre prima bataie.happy

Dupa ce am citit raspunsul tau, care, mai mult ca sigur a fost pe un ton oarecum, superior si tot odata sarcastic, vreau sa subliniez faptul ca nu am spus ca sunt golan sau ca sar la cineva ca un salbatic, doar ca am avut anumite experiente care nu s-au putut rezolva pe cale diplomatica, desi am incercat din rasputeri. Am incercat sa vorbesc, apoi am intors spatele si am ignorat, moment in care am fost lovit de mai multe ori. Acum, cu tot respectul te intreb... tu ai sta sa iei bataie? Si eu sunt un om calm si foarte greu reuseste cineva sa ma enerveze, dar in anumite situatii, cand desi tu incepi si ignori, esti lovit, nu cred ca mai stai pe ganduri si incerci sa vorbesti cu persoana ci incepi si tu sa lovesti!

Nu am spus nimic in mod sarcastic si nici pe un ton superiorhappy
Eu doar ti-am spus ce ar face un om inteligent si gata.
Daca tu vrei sa te bati cu toti țăranii retardati, du-te la parintii tai si spune-le ca vrei sa faci boxhappy
Am incercat sa fiu sincera si sa-ti dau sfatul cel mai bun, iar inainte sa-ti spun ceva m-am gandit destul de bine inainte, nu ca alti utilizatori care dau raspunsuri aiuristice doar ca se afle in treaba.happy

Ai inteles exact pe dos. Am spus ca nu sunt genul sa ma bat cu toti taranii, dar cu tot respectul domnisoara, dupa incercari esuate de a rezolva totul pe cale amiabila, intorc spatele sa plec, si acel cineva tabaraste pe mine, te intreb pe tine... ar trebui sa stau sa iau bataie? Si, daca te-am deranjat cu ceva, imi cer scuze, nu asta a fost scopul, doar incercam sa iti arat ca nu intotdeauna se rezolva totul cu cuvinte.

Fa ce vrei si gara, nu îmi mai bat gura de geaba, oricum vad ca nu ai înțeles ce am vrut sa spun. Asta ehappy

Si, domnisoara, daca parintii mei ar fi avut resursele necesare, cand aveam si eu varsta pentru a incepe un sport de genul asta, as fi facut-o. Acum am 19 ani, sunt student in strainatate si parintii mei nu sunt langa mine. Te rog alta data nu mai vorbi fara sa stii sau gandeste ceea ce zici. Sunt de acord cu tine, dar ar fi trebuit sa citesti cu atentie ceea ce am scris si apoi sa raspunzi.

Reciteste tu mai bine întrebarea ta in care spui ca esti clasa a 6 a, eu am crezut așadar ca ai vreo 12 ani happy

Cu tot respectul, ar trebui sa citesti din nou toate raspunsurile si intrebarea. Ai sa vezi ca eu nu am spus nimic de clasa a 6-a ci doar mi-am sustinut opinia printr-un raspuns. Cel care a raspuns inaintea mea si cel care a pus intrebarea au zis ceva de a 6-a. happy

Aharolling on the floor
Scuze,am înțeles eu greșit rolling on the floor
Credeam ca vorbesc cu baietelul de 12 ani straight face
Greșeala mea :*

Nici o problema. Spune-mi totusi, tu cati ani ai? Lasa-mi un mesaj privat si cu id-ul tau ca noi avem de discutat... adica, sti sa iti impui punctul de vedere si sa il si sustii... poate invatam fiecare cate ceva!

| sabin25 explică (pentru Fantastic7):

Si ce daca am 12 ani. si tu ai fost ca mine

| Fantastic7 a răspuns (pentru sabin25):

Exact.:p

15 răspunsuri:
| cookyeh a răspuns:

Sa ramai linistit si vei avea doar de castigat, eu in viata mea nu am dat un pumn, am 17 ani, dar nici nu am luat. Daca stai pe treaba ta nu o sa ai treaba cu nimeni niciodata, esti in clasa 6-a... sunt copii, ignora-i.

| sabin25 explică:

Daca colegii mei sunt retartadii ..nu ma lasa in pace fara sa le fac nimic