Eu sunt intr-a saptea si am 1, 82... O sa cresti, si eu am avut un puseu de crester acu 2 ani... si atunci am crescut pana la 1, 75, si de atunci am crescut dar acum, nu mai cresc asa... banuiesc... voi creste doar 2-3 centimetrii pe an ...Lasa, ca o sa ai si tu un puseu de crestere si o sa cresti
Cosmin am aceeasi virsta ca si tine doar ca sunt a 11 si am 1.64.De cind am inceput scoala am tot auzit deseori(foarte des) cuvinte de genul:ce mica esti, ce slaba esti, cind eram in a4 mi se spunea ca seaman cu un elev din 1 si etc, etc, pina prin clasa 8 am tinuto in ritmul asta pina cind am pus punct.Acum am inteles ca nu conteaza cit de mic sau slab esti, ci conteaza caracterul, prietenia care li-o arati celorlalti, sfaturile.Astfel ei de apreciaza dupa ceea ce ai in suflet.Acum cind cineva deschide tema de tipul"ce mica de statura esti sau ce slaba le spun clar ca MIE IMI PLACE ASA CUM SUNT SI NU AS DORI SA SCHIMB NIMIC DIN ASPECTUL MEU.Invata-te sa te iubesti si sa te apreciezi pe tine insuti ca cei dn jurul tau sa te aprecieze.
Stai linistit nu conteaza inlatimea(si apoi vei mai creste sigur pina la 20-21 de ani tot sa cresti) seriozitatea, sinceritatea, sarmul bunatatea, sunt mult mai importante decit inaltimea si apoi nici nu esti mic la 1, 65m in clasa a 10-a.Multi centimetrii, si succes!