anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt timida si nu prea am incredere in mine. Nu ma simt draguta, cu toate ca multi imi zic, colegele de clasa mereu ma privesc cu niste ochi de parca vor "sa ma manince"! Multi imi zic ca sunt speciala, ceva acolo niste calitati, dar nici asta nu ma face sa ma simt increzuta in puterile proprii. Dati-mi si mie va rog mult niste sfaturi pentru a-mi schimba starea aceasta psihologica.

Răspuns Câştigător
| Căpşunnă a răspuns:

Si eu am fost asa pana acum ceva vreme. eu m-am schimbat deoarece fac niste cursuri de modeling si acolo daca nu esti vorbareata nu ajungi nicaieri. parerea mea este ca ar tr ebuii sa iesi mai mult cu prietenii pe afara, poate o relatie, sau niste cursuri sportive, de pictura, dans etc:XX TE ROG FUNDITA nu am nici unaahee hee!

3 răspunsuri:
| mykkki a răspuns:

Trebuie sa crezi in tine nimic mai multwinking

| sweetkiss4u4ever a răspuns:

Uita-te in oglinda si spuneti ce vezi(sigur va fi ceva frumos)/comparate cu alte fete de varsta ta si ai sa vezi diferentele/ar trebui sa fii bucuroasa ca primesti astfel de complimente. sper ca te-am ajutat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna. In primul rand esti curajoasa pentru ca ai indraznit sa ceri ajutor, in al doilea rand esti draguta. Colegele de clasa vad ceea ce tu nu vezi sau nu crezi adica vad acea fata draguta si deosebita, diferita de ele. Nu cred ca exista om care sa fie total increzator in fortele proprii. Este ceva ce avem cu totii, indiferent de religie, sex, culoare > zile bune si zile rele. Iar pe cei obisnuiti sa fie primii esecul ii darama. Sa crezi in tine nu inseamna a tine cont de ce spun altii despre tine si ce cred ei. Tu singurica trebuie sa gasesti acele lucruri care te fac sa te simti bine, care iti da puterea sa treci cu vederea comentariile rautacioase. Nu se poate ca toata lumea sa te placa iar cei care au ceva rau de spus, din punctul meu de vedere sunt oameni invidiosi care se ascund dupa niste masti. Nu esti singura timida si nici singurul om care nu are incredere in el. Colegii te privesc diferit pentru ca nu esti ca ei. Incearca sa fii cat mai mult timp in preajma celor de varsta ta ( nu neaparat cei din scoala ta ) si sa oservi reactiile celor din jurul tau. De ajutor ti-ar putea fi si psihologul scolii.