| GreenBug a întrebat:

Salutare, sunt un mare fan al celor de la Armor Games si Ironhide (GAME studio)...acum ceva timp a fost facut jocul Kingdom Rush. Mi-a placut foarte mult si am facut toate mapele,am ajuns la sfarsitul ultimei versiuni, adica partea 3.
Apoi..anul trecut pe timpul verii a fost anuntat ca anul asta In primavara v-a aparea cum ar veni partea 4, batalia bastinasilor,necromacerilor,magilor,etc,cu noi creaturi precum mumia,paienjeni gigantici,armata bastinasilor,vulturi radioactivi s.a., numit Kingdom Rush frontiers.Actiunea se desfasoara in jungla,dupa ce in orasul medieval,regele malefic a fost invins happy.
am inteles ca ar trebui sa apara noi Upgradate-uri,noi skils,noi eroi... Faza e ca a anuntat ca apare in primavara,si acum e toamna, au trecut 6 luni, si nu a aparut. Primavara lui 2013 sau 2014? O_O
Am mai auzit ca ar fi aparut doar in App store si/sau Google Play. Cine stie cand o sa apara si pe net versiunea completa care este super tare?
DAU FUNDA!winking

3 răspunsuri:
| GreenBug explică:

Astept raspunsuri... straight face

| Arcani a răspuns:

Din intamplare am vazut intrearea ta.Stiu ca e tarziu sa-ti raspund acum dar in cazul in care n-ai aflat a aparut deja.L-am jucat si e super.

| 21434325124523 a răspuns:

Salut
imi poti spune si mie de unde as putea sa creez un joc sau ce trebuie sa fac ca sa creez jocuri pe armor games ca nu gasesc
mersi